Din păcate, a apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou.

01 Selectați criteriile

02 Selectați data dorită din calendar

Vă rugăm să aveți în vedere:
Nu s-a găsit nicio dată de plecare care să corespundă criteriilor dvs.

Ofertele sunt în curs de încărcare.

Legendă: Selectat Astăzi Cea mai mică ofertă

Toate prețurile sunt exprimate în Euro/persoană.

03 Selectați oferta și continuați rezervarea

Vă rugăm să aveți în vedere:
Din păcate, nu a putut fi găsită o ofertă care să corespundă criteriilor dvs. de căutare. Vă rugăm să încercați selectarea după un alt filtru.

  • Agetur
1453

Imagini

Agenția de turism care organizează aceste călătorii este: Agetur Agetur

Agenție de turism:
Agetur, Calea Serban Voda, Corp B, Etaj 1, Sector 4 Nr. 22-24, RO-40211 Bucuresti

OCEANUL INDIAN - MAURITIUS, SEYCHELLES, MADAGASCAR, REUNION

15 Nopți, Transport cu avionul, Navă de croazieră de 3 stele+ și Hotel de 4 stele, Mic dejun și Pensiune completă

începând cu € 2.499.- € de persoană
Cod rezervare: MRU197
Criteriile selectate de dvs.: Turiști: 2 Adulți Tipul călătoriei: Transport cu avionul Date de plecare:
13.02.2020

Servicii incluse:
• Transport cu avionul pe ruta București – Port Louis – București
• 1 bagaj de cală de 23 kg/ persoană și 1 bagaj de mână de 7 kg/ persoană
• Taxe de aeroport și portuare
• Transport cu autocar/ minibus modern pe tot parcursul circuitului
• Cazare 14 nopți în cabină dublă interioară, pe vas de croazieră de 3 stele+, Pensiune completă
• Cazare 1 noapte în cameră dublă, în hotel de 4 stele, Mic dejun
• Intrări la obiectivele turistice din program
• 1 zi de vizită în Mauritius, cu prânz inclus
• Asistență turistica în limba română

Itinerariu:
Ziua 1. București – Mauritius
Check-in și îmbarcare pe aeroportul din București Otopeni cu destinația Port Louis, Mauritius. Zbor de noapte la bord.

Ziua 2. Port Louis
Sosire în Mauritius în cursul dimineții. Transfer de la aeroport la hotel. Timp liber sau, opțional, excursie în Port Louis*, unde se va admira celebra pistă de curse hipice Champ de Mars, Fortul Adelaide, Catedrala Catolică și cea Anglicană, Bulevardul Place d’Armes, Moscheea Jummah și Chinatown. Prânz într-un restaurant local, apoi vizitarea Muzeului Blue Penny. Turul se încheie în Caudan Waterfront, unde va fi timp liber pentru relaxare și cumpărături. Seara, cazare la Hotel Mauricia Beachcomber de 4 stele sau similar în Port Louis.

Ziua 3. Pamplemousses* – Muzeul Zahărului* – Port Louis
Mic dejun. Timp liber până la transferul la vasul de croazieră. Opțional, excursie de o jumătate de zi pentru a vizita Grădina Botanică Pamplemousses*, ce adăpostește mii de plante endemice. Excursia continuă cu vizitarea casei coloniale Mon Plaisir și a Muzeului Zahărului. Transfer în port și îmbarcare pe vasul de croazieră Costa Mediterranea cu destinația Seychelles. Cină și cazare la bord.

Zilele 4 și 5. Pe mare
Pensiune completă. Vasul navighează spre Mahé (Seychelles). Timp liber pentru relaxare la bordul vasului de croazieră și participare la diversele programe de animație și divertisment. Cazare la bord.

Ziua 6. Seychelles
Mic dejun. Sosire în Victoria, insula-capitală a arhipelagului Seychelles, singurul loc din lume unde se găsesc palmierii Coco de Mer, pădure-monument natural inclus în Patrimoniul UNESCO, copacul-meduză sau păsări pe cale de dispariție. Mahé, cea mai mare insulă a arhipelagului, este acoperită de vegetație luxuriantă și plaje cu nisip alb și fin. Cină și cazare la bord.

Ziua 7. Seychelles
Mic dejun. Timp liber sau excursie opțională în două dintre cele mai frumoase insule ale arhipelagului: Praslin*, a doua insulă ca mărime din arhipelag, unde se poate admira Vallée de Mai*, pădurea renumită pentru flora și fauna ei, și La Digue. Cină și cazare la bord.

Ziua 8. Seychelles
Mic dejun. Timp liber sau, opțional, excursie cu catamaranul* de-a lungul țărmurilor exotice, prilej de a admira cele mai frumoase plaje ale arhipelagului. Posibilități de plajă, baie și snorkeling în apele de cleștar ale lagunei. Prânz pe vasul de croazieră și plecare cu destinația Madagascar. Cină și cazare la bord.

Ziua 9. Pe mare
Pensiune completă. Vasul navighează spre Madagascar. Timp liber pentru relaxare la bordul vasului de croazieră și participare la diversele programe de animație și divertisment. Cazare la bord.

Ziua 10. Madagascar – Nosy Be
Mic dejun. Sosire în Nosy Be – numită și „Insula Parfumată” datorită producției uleiului extras din florile copacului ylang-ylang. Opțional, se poate face o excursie în Insulele Komba și Tanikely*, adevarate bijuterii tropicale. Îmbarcare pe vasul de croazieră cu destinația Diego Suarez.

Ziua 11. Madagascar – Diego Suarez
Mic dejun. Sosire în Diego Suarez cel mai nordic port din Madagascar, situat în unul dintre cele mai mari și mai frumoase golfuri ale lumii. Timp liber pentru explorarea pe cont propriu a orașului. Îmbarcare pe vasul de croazieră cu destinația Tamatave.

Ziua 12. Pe mare
Pensiune completă. Vasul navighează spre Tamatave. Timp liber pentru relaxare la bordul vasului de croazieră și participare la diversele programe de animație și divertisment. Cazare la bord.

Ziua 13. Madagascar – Tamatave
Mic dejun. Sosire în Tamatave, principalul oraș de pe coasta de est a Madagascarului. Timp liber pentru explorarea orașului pe cont propriu sau, opțional, tur de explorare în Tamatave* în bazarul plin de culoare și curiozități locale sau vizitarea Parcului Național, rezervație naturală impresionantă. Îmbarcare pe vasul de croazieră cu destinația Insulele Réunion.

Ziua 14. Réunion
Mic dejun. Sosire în Saint-Denis, Insulele Réunion, ce încântă vizitatorii cu peisajele sale naturale și urbane unice. Timp liber pentru explorarea orașului pe cont propriu sau, opțional, tur în sudul sălbatic al insulei*, precum și o excursie pe muntele vulcanic, până aproape de marginea craterului*. Cină și cazare la bord.

Ziua 15. Réunion
Mic dejun. Timp liber sau, opțional, turul insulei*. Turul include Muzeul de Artă Léon Dierx, Muzeul Artothèque, Jardin d’État, Episcopia, Catedrala, Primăria, Pagoda Chinezeasca Guan Di. Prânz opțional pe parcursul turului. Ziua se încheie cu timp liber pentru cumpărături în Marele Bazar și pe strada comercială. Îmbarcare pe vasul de croazieră cu destinația Mauritius.

Ziua 16. Mauritius
Mic dejun. Sosire în Mauritius. Timp liber sau, opțional, excursie în sudul insulei*. Se începe cu fabrica de ceaiuri Nouvelle France, apoi cu faimosul Parc La Vanille – locul unde trăiesc și crocodili aduși din Nil. Excursia continuă spre coasta sudică a insulei, cu un scurt popas la Gris Gris, Souillac. Prânz la un restaurant local (contra cost). Vizita continuă cu Cascada Rochester și superba plajă de la Pointe aux Roches. Impresionantul drum de coastă ne va duce până la Baie du Cap Maconde, unde vor fi 3 ore pentru relaxare. Cină și cazare la bord.

Ziua 17. Mauritius – București
Mic dejun. Debarcare urmată de vizitarea insulei, începând cu Parcul Casela, apoi se vor admira Cascadele Chamarel și fascinanta atracție geologică „Cele 7 Pământuri Colorate”. Prânzul este inclus la Restaurantul Chamarel. Turul continuă până la Lacul Grand Bassin, cu o scurtă oprire pentru a admira două cascade cu peisaje luxuriante – Alexandra și Black River Gorges. Vizita se încheie la Curepipe cu Vulcanul stins Trou aux Cerfs și apoi centrul comercial. Transfer la aeroportul din Port Louis pentru check-in și îmbarcare cu destinația București Otopeni. Zbor de noapte la bord.

Ziua 18. București
Sosire în București Otopeni în jurul prânzului.

Servicii neincluse în preț:
• Asigurare medicală și storno
• Bacșișurile de pe durata excursiilor opționale pentru șoferii și ghizii locali (se achită local)
• Bacșișurile de pe durata croazierei (se achită la bordul vasului): 10 Euro/ zi/ persoană
• Supliment pentru cabina exterioara sau cu balcon 

*Servicii opționale neincluse în preț:
• Excursiile organizate în porturile de debarcare pe durata croazierei (se achită pe vas); însoțitorul român de grup nu participă la excursiile opționale organizate de linia de croazieră
• Pachet 3 excursii optionale: 195 € /pers
• Turul capitalei Port Louis: 55 €
• La Vanille – Baie du Cap Maconde, Cascada Rochester & le Morne Brabant: 115 €
• Grădina Botanica Pamplemouss & Muzeul Zaharului: 65 € 

Acte necesare:
• Pașaport cu două pagini libere valabil minim 6 luni de la data întoarcerii în țară (nu este acceptat pașaportul temporar)

Grup minim pentru organizarea croazierei: 20 persoane.

Mergeți sus


Solicitare telefonică
Dacă aveți întrebări cu privire la această ofertă, ne puteți contacta telefonic

0800 896 242 (gratuit în rețeaua de telefonie fixă din România)
Lu-Vi 09:00 - 21:00
Sa-Du 09:00 - 17:30