Din păcate, a apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou.

01 Selectați criteriile

02 Selectați data dorită din calendar

Vă rugăm să aveți în vedere:
Nu s-a găsit nicio dată de plecare care să corespundă criteriilor dvs.

Ofertele sunt în curs de încărcare.

Legendă: Selectat Astăzi Cea mai mică ofertă

Toate prețurile sunt exprimate în Euro/persoană.

03 Selectați oferta și continuați rezervarea

Vă rugăm să aveți în vedere:
Din păcate, nu a putut fi găsită o ofertă care să corespundă criteriilor dvs. de căutare. Vă rugăm să încercați selectarea după un alt filtru.

  • Free Spirit (Enki Business SRL)
503

Imagini

Agenția de turism care organizează aceste călătorii este: Free Spirit (Enki Business SRL) Free Spirit (Enki Business SRL)

Agenție de turism:
Free Spirit (Enki Business SRL), Str. Dâmbovicioarei, nr. 17, ap. 1, Sector 2, București 1, RO-023823 București

JAPONIA - CIRCUIT

12 Nopți, Transport cu avionul, Hoteluri de 4 stele, Fără masă

începând cu € 2.689.- € de persoană
Cod rezervare: ITM1712
Criteriile selectate de dvs.: Turiști: 2 Adulți Tipul călătoriei: Transport cu avionul

Servicii incluse:
• Transport cu avionul pe rutele București – Osaka/ Tokyo – București
• 1 bagaj de cală de 23 kg/ persoană și 1 bagaj de mână de 7 kg/ persoană
• Taxe de aeroport
• Transport cu autocarul și trenul pe tot parcursul circuitului
• Cazare 12 nopți în cameră dublă, în hoteluri de 4 stele
• Asistență turistică în limba română

Itinerariu:
Ziua 1. București – Osaka
Check-in și îmbarcare pe aeroportul din București Otopeni cu destinația Osaka (via Frankfurt).
Ziua 2. Osaka
Sosire dimineața în Osaka. În timpul călătoriei spre Osaka, de aproximativ o oră, vom descoperi primele semne ale societății japoneze. Începem cu o scurtă plimbare până la Castelul Osaka. O mare de sakura (floare de cireș japonez) ne va întâmpina încă din prima zi a călătoriei. Înainte de apusul soarelui pornim în explorarea orașului cu trenul spre Umeda Sky Building, unde ne vom bucura de culorile apusului și de minunata priveliște nocturnă a orașului. Cazare la hotel în Osaka.
Ziua 3. Osaka – Nara & Uji*
Timp liber pentru micul dejun pentru care am pregătit o experiență gastronomică opțională*. Timp liber sau excursie opțională la Nara*, fostă capitală a Japoniei, împânzită de temple și căprioare prietenoase și cochetul oraș Uji*, unde vom hoinări pe străduțele tradiționale și unde puțini turiști români au ocazia să savureze ceaiul verde pentru care Uji este celebru. Cazare la hotel în Osaka.
Ziua 4. Osaka – Hiroshima & Miyajima*
Timp liber pentru micul dejun pentru care am pregătit o experiență gastronomică opțională*. Timp liber sau excursie opțională la Parcul Păcii de la Hiroshima* și celebra insula Miyajima*. Cazare la hotel în Osaka.
Ziua 5. Osaka – Kyoto
Micul dejun opțional*, îl vom lua la pachet la fel ca japonezii ce călătoresc în fiecare dimineață spre serviciu. Plecare spre Kyoto, vechea capitală a Japoniei. Se vizitează impresionantul Fushimi Inaritaisha, unde vom parcurge o parte din faimoasa cărare a altarului Shinto, cunoscută datorită miilor de porți “tori” care marchează drumul spre prosperitate. Oprire la hotel pentru check-in. Plimbare pe înserat prin cartierul Gion, în căutarea gheișelor și a ucenicelor acestora, maiko. Seara, opțional, spectacol cu maiko*. Cazare la hotel în Kyoto.
Ziua 6. Kyoto
Dimineața, plecare cu autobuzul local către Pavilionului Ginkaku-ji, pentru a admira frumusețea grădinii și simplitatea Pavilionul de Argint, vilă de reședință devenită templu Zen după moartea shogunului Ashikaga Yoshimasa. De la Ginkaku-ji, parcurgând Cărarea Filosofiei, ajungem la Kyoto Museum of Traditional Crafts. Muzeul dispune de peste 500 de exponate din fiecare categorie de arte frumoase practicate de-a lungul istoriei în Kyoto și oferă activități interactive legate de tradițiile nipone. Opțional, prânz la unul dintre restaurantele aflate în apropierea muzeului*. Continuăm cu vizitarea templului Ryōan-ji, cunoscut pentru grădina sa de pietre. La finalul zilei, admirăm Kinkaku-ji, pavilionul de aur a cărui frumusețe, sfidând perfecțiunea a determinat un călugăr să-i dea foc, înnebunit fiind de splendoarea acestuia. Povestea călugărului și a iubirii pătimașe a acestuia pentru Kinkaku-ji este descrisă cu măiestrie în Pavilionul de Aur a lui Yukio Mishima. Cireșii înfloriți ne vor fi decor pentru fotografii și meditație pe tot parcursul zilei. Cazare la hotel în Kyoto.
Ziua 7. Kyoto – Arashiyama*
Dimineața, timp liber pentru explorarea orașului. Opțional, vizită la pădurea de bambuși de la Arashiyama*, unde sunetul ce ia naștere atunci când vântul își croiește drum printre arborii de bambus a fost inclus în topul celor 100 de sunete din patrimoniu cultural al Japoniei. Se vizitează Templul Apei Pure Kiyomizu-dera și cartierul tradițional Higashiyama. Cazare la hotel în Kyoto.
Ziua 8. Kyoto – Fuji – Tokyo
Plecare cu trenul de mare viteză, shinkansen, către Muntele Fuji San. Pentru micul dejun propunem opțional* un “bentō”, cutie cu mâncare, pe care japonezii o servesc de obicei în tren. Petrecem ziua în Parcul Național Hakone-Fuji, pe un traseu turistic în care vom îmbarca în telecabină, telegondolă, vas de croazieră și o plimbare pe celebra cărare străjuită de cedri. De la Ōwakudani unde vom testa ouăle fierte în lava vulcanică, vom admira Fuji San. Luăm din nou trenul de mare viteză și ne îndreptăm către Tokyo. Cazare la hotel în Tokyo.
Ziua 9. Tokyo
Se vizitează cartierul Shinjuku și Shibuya, unde se traversează vestita intersecție Shibuya, nu înainte de o fotografie cu statuia câinelui Hachikō. La prânz, timp liber în inima districtelor de modă. Deplasare cu trenul și vizitarea cartierului tinerilor Harajuku și vestita stradă Takeshita-dori. Tineri japonezi îmbrăcați în personaje din Anime-uri ne vor fi personaje de fotografiat. Cazare la hotel în Tokyo.
Ziua 10. Tokyo – Nikko*
Timp liber pentru micul dejun pentru care am pregătit o experiență gastronomică opțională* în piața de pește Tsukiji. Timp liber sau excursie opțională la Nikko*, unde admirăm frumusețea altarelor și templelor într-un cadru natural. Cazare la hotel în Tokyo.
Ziua 11. Tokyo
Opțional, mic dejun picnic* în vestitul parc Ueno, unde admirăm florile de cireș pentru a ne convinge că această țară merită vizitată primăvara. Continuăm cu Templul Asakusa, cel mai vechi templu budist din Tokyo și vom vizita celebra stradă de suveniruri Nakamise. Ziua continuă trecând din nou la Japonia contemporană, cu plimbarea într-o croazieră de-a lungul râului Sumida, pornind de la Asakusa și până la următoarea destinație, insula Odaiba. La sfârșitul zilei ne vom bucura de o priveliște memorabilă a soarelui la asfințit, de pe insula Odaiba în trenul turistic Yurikamome ce leagă insula de Tokyo cu o panoramă superbă de pe faimosul Rainbow Bridge. Cazare la hotel în Tokyo.
Ziua 12. Tokyo
Micul dejun opțional* gătit de o gospodină japoneză și servit în bentō, la fel ca cele pe care le servesc elevii japonezi în pauza de prânz. Continuăm cu Grădinile Hamarikyu unde veți avea ocazia să degustați celebrul ceai verde Matcha, descoperind astfel un pic din spiritul japonez. Continuăm traseul prin celebrul cartier Ginza până la magazinul comercial Marunouchi, pentru o scurtă privire asupra modei. Apoi, vizită la Grădinile Palatului Imperial Tokyo și Dieta Japoniei (din exterior). Înainte de apusul soarelui, opțional, puteți urca în Tokyo Tower* pentru o priveliște panoramică. Cazare la hotel în Tokyo.
Ziua 13. Tokyo – Kamakura*
Timp liber sau o ultimă incursiune în Japonia tradițională cu o excursie opțională în Kamakura*, fostă capitală și un mare centru politic al Japoniei, în prezent un mic oraș cu numeroase temple, altare Shinto și grădini Zen. Cazare la hotel în Tokyo.
Ziua 14. Tokyo – București
Dimineața, transfer la aeroport și îmbarcare cu destinația București Otopeni (via Frankfurt).

Servicii neincluse în preț:
• Asigurare medicală
• Asigurare storno

*Servicii opționale neincluse în preț:
• Mic dejun pentru 12 zile (se poate achiziționa și individual în Japonia, în funcție de preferințe): 150 Euro/ persoană
• Excursie Nara: 80 Euro/ persoană
• Excursie Hiroshima și Miyajima: 200 Euro/ persoană
• Excursie Arashiyama: 100 Euro/ persoană
• Excursie Nikko: 100 Euro/ persoană
• Excursie Kamakura: 80 Euro/ persoană

Acte necesare:
• Pașaport cu două pagini libere valabil minim 6 luni de la data întoarcerii în țară (nu este acceptat pașaportul temporar) 


Grup minim pentru organizarea circuitului: 20 persoane.

Mergeți sus


Solicitare telefonică
Dacă aveți întrebări cu privire la această ofertă, ne puteți contacta telefonic

0800 896 242 (gratuit în rețeaua de telefonie fixă din România)
Lu-Du 09:00 - 21:00