Din păcate, a apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou.

01 Selectați criteriile

02 Selectați data dorită din calendar

Vă rugăm să aveți în vedere:
Nu s-a găsit nicio dată de plecare care să corespundă criteriilor dvs.

Ofertele sunt în curs de încărcare.

Legendă: Selectat Astăzi Cea mai mică ofertă

Toate prețurile sunt exprimate în Euro/persoană.

03 Selectați oferta și continuați rezervarea

Vă rugăm să aveți în vedere:
Din păcate, nu a putut fi găsită o ofertă care să corespundă criteriilor dvs. de căutare. Vă rugăm să încercați selectarea după un alt filtru.

  • Agetur
1166

Imagini

Agenția de turism care organizează aceste călătorii este: Agetur Agetur

Agenție de turism:
Agetur, Calea Serban Voda, Corp B, Etaj 1, Sector 4 Nr. 22-24, RO-40211 Bucuresti

INDIA REGALA & FESTIVALUL SIKHILOR HOLA MOHALLA

14 Nopți, Transport cu avionul, Hoteluri de 3 și 4 stele, Mic dejun

începând cu € 2.080.- € de persoană
Cod rezervare: DEL192LMA
Criteriile selectate de dvs.: Turiști: 2 Adulți Tipul călătoriei: Transport cu avionul Date de plecare:
19.03.2019

Reducerea procentuală și prețurile speciale sunt acordate pentru rezervări efectuate prin platforma lidl-tour.ro incepand cu 15 februarie, în limita locurilor disponibile pentru o selecție de pachete și date de plecare marcate ca "Last Minute". Reducerea nu se cumulează cu alte reduceri și este valabilă în limita locurilor disponibile. Reducerea nu va fi aplicată asupra unor potentiale sume suplimentare pe care le va încasa agenția de turism de la dumneavoastră pentru servicii opționale sau upgrade-uri ale serviciilor incluse în pachetul de servicii turistice.


Servicii incluse:
• Transport cu avionul pe rutele București – Amritsar/ Delhi – Aurangabad/ Aurangabad – Mumbai-Hyderabad/ Goa – București
• Taxe de aeroport și securitate
• Transferuri curse de linie la/ de la aeroportul Henri Coandă
• Transferuri şi transport cu autocar/ minibus licenţiat pe tot parcursul circuitului
• Taxe viză și procesare acte pentru India
• Cazare 14 nopți în cameră dublă, în hoteluri de 3 și 4 stele
• Mic dejun
• Intrări la obiectivele turistice de pe traseu
• Vizitele conform programului, cu însoțitor român și ghizi locali în tururile de orașe
• Asistență turistică în limba română
• Asigurare medicală + storno (valoare storno asigurată – până la 8.500 lei /călătorie)

Itinerariu:
Ziua 1. București – Doha – Amritsar
Întâlnire cu însoțitorul de grup în aeroportul Henri Coandă – Otopeni. Zbor spre Amritsar via Doha. Sosire în Amritsar în cursul nopții, ora 02:40, Transfer la hotel și cazare.

Ziua 2. Amritsar
Mic dejun. Tur de oraș Amritsar, fondat în 1577 de către Guru Ram Das, cel de-al patrulea guru Sikh. Vizite la Templul de Aur (Sri Harmandir Sahib), datând din sec. XIV, cel mai sfânt altar al religiei Sikh, Grădina Publică Jallianwala Bagh și Wagah Border – singurul punct de frontieră terestru dintre India si Pakistan. Cazare la același hotel în Amritsar.

Ziua 3. Amritsar – Anandpur Sahib – Chandigarh
Mic dejun. Plecare spre Chandigarh, via Anandpur Sahib, cel de-al doilea loc important de pelerinaj pentru comunitatea Sikh, fondat în 1664 de către cel de-al nouălea guru, Tegh Bahadur. Pentru a rezista persecuțiilor comunității Sikh, fiul său, Guru Gobind Singh, a fondat în 1699 Khalsa (frăția Sikh), eveniment care este sărbătorit prin Festivalul Hola Mohalla, la care grupul va lua parte. Cazare la hotel în Chandigarh.

Ziua 4. Anandpur Sahib – Festivalul Hola Mohalla
Mic dejun. Întoarcere la Anandpur Sahib pentru a participa la ceremoniile prilejuite de Festivalul Hola Mohalla: defilări, demonstrații de lupte și călărie, concursuri de muzică și poezie, prelegeri cu caracter religios și multe altele. Cazare la hotel în Chandigarh.

Ziua 5. Chandigarh – Delhi
Mic dejun. Vizită în orașul Chandigarh, capitala statelor Punjab și Haryana, proiectat de către arhitectul Le Corbusier. Vizite la complexul Capitoliului (Curtea Supremă, Secretariatul și Adunarea Legislativă, Monument al Mâinii Deschise, Grădina de Piatră – Nek Chand Rock Garden, Parcul Trandafirilor). Deplasare cu autocarul spre Delhi. Cazare la hotel în Delhi.

Ziua 6. Delhi – Aurangabad
Mic dejun. În cursul dimineții vizită la Delhi, oraș de 25 de milioane de locuitori, presărat cu vestigiile imperiilor dispărute, cu fortificații medievale, mausoleele mogulilor, bazaruri, clădiri din epoca colonială și mega mall-uri. Obiective vizate: Gurudwara Bangla Sahib, cea mai importantă casă de rugăciune Sikh din Delhi, Parlamentul Indiei, Palatul Președintelui, Poarta Indiei, faimosul minaret Qutb Minar (Qutub/ Qutab). Transfer la aeroport și zbor spre Aurangabad. Cazare la hotel în Aurangabad.

Ziua 7. Ajanta
Mic dejun. Vizită la templele din peșterile de la Ajanta, aflate la 100 km de Aurangabad, datând sec. II î.Hr. Abandonate și acoperite de vegetație timp de un mileniu, peșterile au fost descoperite întâmplător în 1819, cu superbele picturi și sculpturi, considerate capodopere ale artei religioase budiste incluse în Patrimoniul UNESCO în 1983. Întoarcere la Aurangabad și cazare la hotel.

Ziua 8. Aurangabad - Ellora
După micul dejun plecare spre Ellora. Vizită la mănăstiri, capele și temple, aparținând cultelor Budist, Hindus și Jainist, realizate între anii 600 și 1000, săpate în faleza de bazalt. Vizită la Khuldabad, loc de pelerinaj musulman, unde este înmormântat marele mogul, împăratul Aurangzeb. La Daulatabad vizită la ruinele fortăreței din sec. XII, capitala proclamată de sultanul Mohammed Tughlaq. Întoarcere în Aurangabad și cazare la hotel.

Ziua 9. Aurangabad – Hyderabad
Mic dejun. Transfer la aeroport și zbor via Mumbai, spre Hyderabad. Sosire în Hyderabad, debarcare din tren. Se vizitează: Charminar, moschee cu patru minarete, construită in 1591, Moscheea Mecca, terminată în 1694, Fortul Golconda, unul dintre cel mai faimoase din India, Muzeul Salar Jung, care adăpostește bogata colecție de antichități a lui Mir Yousuf Ali Khan, Salar Jung III. Cazare la hotel în Hyderabad.

Ziua 10. Hyderabad – Hospet
Mic dejun. Excursie de cca 380 km între Hyderabad de Hospet, oraș fondat în 1520 de către Krishnadevaraya, în memoria mamei sale Nagalambika. Orașul a fost botezat Nagalambika, însă localnicii l-au numit Hosa Pete – Orașul Nou. Cazare la hotel în Hospet.

Ziua 11. Hampi
Mic dejun. Vizită la grandiosul sit Hampi (UNESCO, 1986), ultima capitală a regatului hindus Vijayanagar. Obiective din Hampi se numără Templul Virupaksha, Templul Vittala, început în sec. XVI, dar neterminat, Centrul Regal, cu platforma Mahanavami Dibba, cu o vedere panoramică a ansamblului, Templul Hazarama, Incinta Zenana, cu pavilionul Lotus Mahal, probabil destinat reginei, cele 11 grajduri pentru elefanți. Cazare la hotel în Hospet.

Ziua 12. Hospet – Aiholi – Pattadakal – Badami
Mic dejun. Vizita celor trei foste capitale ale dinastiei Chalukya, propuse includerea în UNESCO (Aihole, cu peste 100 de temple, construite in sec. IV-VI, Pattadakal, cea de-a doua capitala a dinastiei Chalukya, cunoscută pentru grupul de temple din sec. III-XVIII, la final vizită orașul Badami, renumit pentru minunatele temple sculptate în falezele de gresie, dar și pentru străduțele cu case vechi. Cazare la hotel în Badami.

Ziua 13. Badami – Cascada Dudhsagar – Goa
Mic dejun. Plecare spre Goa, fosta colonie portugheză, cel mai mic stat din India. Pe traseu, oprire la cascada Dudhsagar (Marea de Lapte), care se numără printre cele mai mari din India, formată de râul Mandovi, are 310 m înălțime și o lățime de 30 m. Cazare la hotel în Goa.

Ziua 14. Goa
Mic dejun. Vizită în nordul statului Goa, renumit pentru plaje sale (Calangute, Dauna Paula, Miramar, Baga Beach), vechea Goa, cu biserici și mănăstiri incluse în Patrimoniul UNESCO în 1986: Bazilica Bom Jesus, Mănăstirea Francisc de Assisi, Catedrala, Bisericile Sfântul Cajetan și Sfânta Monica, Muzeul de Artă Creștină, cartierul Fontainhas din Panjim, capitala statului Goa. Cazare la hotel în Goa.

Ziua 15. Goa
Mic dejun. Zi liberă la dispoziție, pentru relaxare, cumpărături și vizite individuale. Transfer la aeroport pentru zborul de noapte spre țară.

Ziua 16. Goa – Doha – București
Formalități de îmbarcare și zbor spre Doha. După o scurtă escală zbor spre București, aterizare în jurul prânzului.

Servicii neincluse în preț:
• Bacșișuri pentru șoferi, ajutorii de soferi și ghizi locali (se achită obligatoriu la însoțitorul de grup): 5 $/ persoană/ zi

Servicii opționale neincluse în preț:
• Supliment demipensiune (optiunea se face doar la înscriere): 180 Euro/ persoană

Grup minim pentru organizarea circuitului: 20 persoane.
Pentru un grup format din 15 – 19 persoane, tariful se majoreaza cu 85 Euro/ persoană.

Plecare garantata.

Tarife valabile în limita disponibilității, pentru rezervări efectuate până la 31.03.2019.

Mergeți sus


Solicitare telefonică
Dacă aveți întrebări cu privire la această ofertă, ne puteți contacta telefonic

0800 896 242 (gratuit în rețeaua de telefonie fixă din România)
Lu-Vi 09:00 - 21:00
Sa-Du 09:00 - 17:30