Din păcate, a apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou.

01 Selectați criteriile

02 Selectați data dorită din calendar

Vă rugăm să aveți în vedere:
Nu s-a găsit nicio dată de plecare care să corespundă criteriilor dvs.

Ofertele sunt în curs de încărcare.

Legendă: Selectat Astăzi Cea mai mică ofertă

Toate prețurile sunt exprimate în Euro/persoană.

03 Selectați oferta și continuați rezervarea

Vă rugăm să aveți în vedere:
Din păcate, nu a putut fi găsită o ofertă care să corespundă criteriilor dvs. de căutare. Vă rugăm să încercați selectarea după un alt filtru.

  • Karpaten Turism
607

Imagini

Agenția de turism care organizează aceste călătorii este: Karpaten Turism Karpaten Turism

Agenție de turism:
Karpaten Turism, Str. Teleajen 77A, RO-021466 București

COSTA RICA & PANAMA - CIRCUIT

9 nopți, Transport cu avionul, Hoteluri de 3, 4 și 5 stele, Mese conform program

începând cu € 2.299.- € de persoană
Cod rezervare: PNY1801
Criteriile selectate de dvs.: Turiști: 2 Adulți Tipul călătoriei: Transport cu avionul

Servicii incluse:
• Transport cu avionul pe ruta București – Panama City – San José – București
• 1 bagaj de cală de 23 kg/ persoană și 1 bagaj de mână de 10 kg/ persoană
• Taxe de aeroport
• Transport cu autocar modern pe tot parcursul circuitului
• Cazare 9 nopți în cameră dublă, în hoteluri de 3, 4 și 5 stele
• Mese conform program: 9 x mic dejun, 5 x prânz, 2 x cină
• Asistență turistică în limba română

Itinerariu:
Ziua 1. București – Panama City
Check-in și îmbarcare pe aeroportul din București Otopeni cu destinația Panama City (Costa Rica). După sosire, transfer și cazare la hotel Hilton Garden Inn (sau similar) în Panama City.

Ziua 2. Panama City
Mic dejun. Tur de oraș care include: vizitarea ruinelor din Panamá la Vieja, unul dintre cele mai vechi orașe spaniole din Pacific, a cartierului colonial Casco Viejo, inclus în patrimoniul UNESCO. Oprire la principalele atracții turistice: Plaza Francia, Piața Bolivar şi cele mai reprezentative biserici. Prânz inclus într-un restaurant local. Apoi, se vizitează impresionanta Ecluză Miraflores, unde se pot observa navele care trec canalul Panama. Prezentare video 3D a istoriei canalului. Seara, cazare la hotel Hilton Garden Inn (sau similar) în Panama City.

Ziua 3. Río Chagres & Tribul Embera (în junglă) – Panama City
Mic dejun. Excursie cu canoe pe râul Río pentru a observa flora şi fauna impresionantă a pădurii luxuriante. Se vizitează Tribul Embera, o comunitate de băştinaşi situată pe malul râului renumită pentru tradiţiile şi obiceiurile autentice. Plimbare în junglă cu un reprezentant al tribului pentru a descoperi plantele pe care tribul le foloseşte în tratarea diverselor afecţiuni. Prânz tradiţional inclus. Prezentare a dansurilor, ritualurilor tribului şi a tehnicii de realizare a tatuajelor cu cerneală extrasă din fructul Tagua. Seara, cazare la hotel Hilton Garden Inn (sau similar) în Panama City.

Ziua 4. Panama City – San José
Mic dejun. Transfer la aeroport şi îmbarcare cu destinaţia San José. După sosire, transfer și cazare la hotel Park Inn by Radisson (sau similar) în San José.

Ziua 5. San José – Parcul Național Braulio Carrillo – Rio Danta – Tortuguero
Plecare dimineaţa devreme spre Parcul Naţional Braulio Carrillo. Oprire pentru mic dejun tradiţional în Rio Danta. Se continuă călătoria printre plantaţiile de bananieri către port, de unde se face îmbarcarea pentru o călătorie de 2 ore cu barca pe canale. Oprire pentru prânz. Se vizitează Tortuguero, sat situat pe coasta caraibeană în Parcul Naţional Tortuguero, renumit pentru plajele cu ţestoase şi vegetaţia impresionantă. Timp liber la dispoziţie pentru relaxare la piscină sau în hamac. Seara, cină şi cazare la hotel Mawamba Lodge (sau similar) în Tortuguero.

Ziua 6. Parcul Mawamba – Tortuguero
Mic dejun. Plecare spre Parcul Mawamba. Se vizitează: ferma de fluturi, grădina cu broaşte şi ferma de iguane. Prânz inclus la un restaurant local. Apoi, plimbare cu barca pe canalele din Tortuguero. Timp liber pentru relaxare. Seara, cină şi cazare la hotel Mawamba Lodge (sau similar) în Tortuguero.

Ziua 7. Tortuguero – Rio Danta – Parcul Naţional Vulcanul Arenal
Mic dejun. Transfer cu barca la port de unde se continuă călătoria spre Arenal. Prânz inclus la restaurant în Rio Danta. Opţional, excursie „Chocolate Tour“* la o plantaţie de arbori de cacao unde se pot observa metodele tradiţionale de prelucrare a boabelor de cacao în ciocolată. Oprire la un magazin cu suveniruri din ciocolată. Seara, cazare la Arenal Paraiso Hotel & SPA (sau similar) în zona Parcul Naţional Vulcanul Arenal.

Ziua 8. Parcul Național Vulcanul Arenal*
Mic dejun. Timp liber la dispoziţie sau excursie opţională la Parcul Naţional Vulcanul Arenal*, care include hiking în pădure şi plimbare pe podurile suspendate. Seara, cazare la Arenal Paraiso & SPA (sau similar) în zona Parcul Naţional Vulcanul Arenal.

Ziua 9. Parcul Naţional Vulcanul Arenal – Sarchí – San José
Mic dejun. Plecare spre San José. Oprire la satul tradițional Sarchí, faimos pentru autenticele obiecte de artizanat și vizită la o fabrică de oxcart, simboluri naționale folosite în trecut pentru transportarea boabelor de cafea. Seara, cazare la Hotel Park Inn by Radisson (sau similar) în San José.

Ziua 10. San José – București
Mic dejun. Tur de oraș în San José, care include vizitarea principalelor atracții turistice: Teatrul Național, Centru Vechi, Piața Centrală și cele mai populare piațete și muzee din oraș. Transfer la aeroport pentru check-in și îmbarcare cu destinația București Otopeni.

Servicii neincluse în preț:
• Asigurare medicală și storno
• Intrări la obiectivele turistice: aprox. 73 USD/ persoană

*Servicii opționale neincluse în preț:
• Excursie „Chocolate Tour“: 29 Euro/ persoană
• Excursie în Parcul Național Arenal: 59 Euro/ persoană

Acte necesare:
• Pașaport valabil minim 6 luni de la data întoarcerii în țară (nu este acceptat pașaportul temporar)

Grup minim pentru organizarea circuitului: 20 persoane.Mergeți sus


Solicitare telefonică
Dacă aveți întrebări cu privire la această ofertă, ne puteți contacta telefonic

0800 896 242 (gratuit în rețeaua de telefonie fixă din România)
Lu-Du 09:00 - 21:00