Din păcate, a apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou.

01 Selectați criteriile

02 Selectați data dorită din calendar

Vă rugăm să aveți în vedere:
Nu s-a găsit nicio dată de plecare care să corespundă criteriilor dvs.

Ofertele sunt în curs de încărcare.

Legendă: Selectat Astăzi Cea mai mică ofertă

Toate prețurile sunt exprimate în Euro/persoană.

03 Selectați oferta și continuați rezervarea

Vă rugăm să aveți în vedere:
Din păcate, nu a putut fi găsită o ofertă care să corespundă criteriilor dvs. de căutare. Vă rugăm să încercați selectarea după un alt filtru.

  • Karpaten Turism
1348

Imagini

Agenția de turism care organizează aceste călătorii este: Karpaten Turism Karpaten Turism

Agenție de turism:
Karpaten Turism, Str. Teleajen 77A, RO-021466 București

CIRCUIT TURCIA SI CIPRU

9 Nopți, Transport cu avionul, Hoteluri de 4 stele, Mic dejun

începând cu € 259.- € de persoană
Cod rezervare: IZM196
Criteriile selectate de dvs.: Turiști: 2 Adulți Tipul călătoriei: Transport cu avionul Date de plecare:
02.10.2019
13.11.2019
27.11.2019

Servicii incluse:
• Transport cu avionul pe ruta București – Izmir/ Antalya – Ercan/ Larnaca – București
• 1 bagaj de cală de 20 kg/ persoană și 1 bagaj de mână de 10 kg/ persoană
• Taxe de aeroport
• Transport cu autocar modern pe tot parcursul circuitului
• Cazare 9 nopți în cameră dublă, în hoteluri de 4 stele
• Mic dejun
• Asistență turistică în limba română

Itinerariu:
Ziua 1. București – Izmir
Check-in și îmbarcare pe aeroportul din București Otopeni cu destinația Izmir. Transfer și cazare în zona Kuşadası la Hotel Palmin de 4 stele sau similar.

Ziua 2. Efes – Pamukkale
Mic dejun. Plecare spre Efes, oraș antic întemeiat în sec. al XI-lea î.Hr., cunoscut drept capitala Imperiului Roman de Răsărit, unde se vizitează: Templul zeiței Artemis, considerat a fi una dintre cele șapte minuni ale lumii antice, Biblioteca, Teatrul, Odeonul, Băile Romane și Bazilica. După-amiaza, se continuă călătoria spre provincia Denizli, de-a lungul văii Râului Meander. Oprire la Pamukkale pentru a fotografia uluitoarele terase de calcar de un alb imaculat, denumite simbolic și „Fortăreața de bumbac”, renumite pentru proprietățile terapeutice ale apelor termale care le străbat. Cazare în zona Pamukkale la Hotel Tripolis de 4 stele sau similar.

Ziua 3. Antalya
Mic dejun. Dimineața, vizitarea orașului antic Hierapolis și plecare spre Munții Taurus. Oprire într-un superb loc de belvedere, la cota 1000 m, și vizită la un atelier artizanal cu produse tradiționale și suvenire pentru a descoperi meșteșugurile și obiceiurile localnicilor din zonă. Continuarea călătoriei spre Antalya printr-o regiune cu peisaje deosebit de pitorești. Cazare în zona Antalya la Hotel Grand Park Lara de 4 stele sau similar.

Ziua 4. Antalya
Mic dejun. Tur de oraș în Antalya, emblematicul oraș de pe Riviera Turcească, care include vizite la cele mai importante obiective turistice și tur pietonal în Centrul Vechi. Oprire și timp liber pentru cumpărături la un magazin de bijuterii și la unul de articole din piele. Cazare în zona Antalya la Hotel Grand Park Lara de 4 stele sau similar.

Ziua 5. Antalya – Ercan
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru check-in și îmbarcare pe zborul cu destinația Ercan, Cipru de Nord. Seara, cazare în Ercan la Hotel Riverside Premium de 4 stele sau similar.

Ziua 6. Kyrenia & Mănăstirea Bellapais*
Mic dejun. Timp liber la dispoziție sau excursie opțională la Kyrenia și Mănăstirea Bellapais*. Cazare la Hotel Riverside Premium de 4 stele sau similar.

Ziua 7. Güzelyurt*
Mic dejun. Timp liber sau excursie opțională la Güzelyurt*, oraș istoric renumit pentru Festivalul Portocalelor. Pe drum poate fi admirat Muntele Pentadaktylos, denumit simbolic și „Cinci degete“ datorită formei sale. Se vizitează Vila Albastră, casa misteriosului personaj politic Paulo Paolides. Se continuă cu un tur de oraș în Guzelyurt: Mănăstirea Sf. Mamas, Muzeul de Artă și Muzeul Etnografic. Cazare la Hotel Riverside Premium de 4 stele sau similar.

Ziua 8. Famagusta*
Mic dejun. Timp liber sau excursie opțională la Famagusta*. Se vizitează: Muzeul Sf. Barnabas, Muzeul Arheologic, capela, ruinele din Salamis și Orașul Vechi din Famagusta. Cazare la Hotel Riverside Premium de 4 stele sau similar.

Ziua 9. Peninsula Karpaz*
Mic dejun. Timp liber sau, opțional, excursie în Peninsula Karpaz*. Se vizitează: satul de pescari Bogaz, o fabrică locală de ulei de măsline, biserica Agios Philon, satul mixt Dipkarpaz și Mănăstirea Sf. Andrei. Include prânz și oprire la faimoasa „Plajă de aur“ din Karpaz. Cazare la Hotel Riverside Premium de 4 stele sau similar.

Ziua 10. Larnaca – București
Mic dejun. Transfer la aeroportul din Larnaca pentru check-in și îmbarcare pe zborul cu destinația București.

Servicii neincluse în preț:
• Asigurare medicală şi storno
• Taxe de oraș
• Bacșișuri pentru ghizi și șoferi locali
• Intrări la obiectivele turistice

*Servicii opționale neincluse în preț:
• Pachet Premium (intrări la obiectivele turistice, taxe de oraș, excursii la Kyrenia, Mănăstirea Bellapais și Güzelyurt): 119 Euro/ persoană
• Excursie la Famagusta și în Peninsula Karpaz: 59 Euro/ persoană/ excursie

Acte necesare:
• Pașaport cu două pagini libere valabil minim 6 luni de la data întoarcerii în țară (nu este acceptat pașaportul temporar)

Grup minim pentru organizarea circuitului: 30 persoane.
Mergeți sus


Solicitare telefonică
Dacă aveți întrebări cu privire la această ofertă, ne puteți contacta telefonic

0800 896 242 (gratuit în rețeaua de telefonie fixă din România)
Lu-Vi 09:00 - 21:00
Sa-Du 09:00 - 17:30