Din păcate, a apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou.

01 Selectați criteriile

02 Selectați data dorită din calendar

Vă rugăm să aveți în vedere:
Nu s-a găsit nicio dată de plecare care să corespundă criteriilor dvs.

Ofertele sunt în curs de încărcare.

Legendă: Selectat Astăzi Cea mai mică ofertă

Toate prețurile sunt exprimate în Euro/persoană.

03 Selectați oferta și continuați rezervarea

Vă rugăm să aveți în vedere:
Din păcate, nu a putut fi găsită o ofertă care să corespundă criteriilor dvs. de căutare. Vă rugăm să încercați selectarea după un alt filtru.

  • Agetur
1130

Imagini

Agenția de turism care organizează aceste călătorii este: Agetur Agetur

Agenție de turism:
Agetur, Calea Serban Voda, Corp B, Etaj 1, Sector 4 Nr. 22-24, RO-40211 Bucuresti

CIRCUIT SUDUL SUA - CALATORIE "PE ARIPILE VANTULUI"

15 Nopți, Transport cu avionul, Hoteluri de 3 stele, Mic dejun

începând cu € 3.849.- € de persoană
Cod rezervare: ATL192LMA
Criteriile selectate de dvs.: Turiști: 2 Adulți Tipul călătoriei: Transport cu avionul Date de plecare:
26.04.2019

Reducerea procentuală și prețurile speciale sunt acordate pentru rezervări efectuate prin platforma lidl-tour.ro incepand cu 15 februarie, în limita locurilor disponibile pentru o selecție de pachete și date de plecare marcate ca "Last Minute". Reducerea nu se cumulează cu alte reduceri și este valabilă în limita locurilor disponibile. Reducerea nu va fi aplicată asupra unor potentiale sume suplimentare pe care le va încasa agenția de turism de la dumneavoastră pentru servicii opționale sau upgrade-uri ale serviciilor incluse în pachetul de servicii turistice.


Servicii incluse:
• Transport cu avionul pe ruta București – Atlanta – București
• Taxe de aeroport și securitate
• Transferuri curse de linie la/ de la aeroportul Henri Coandă
• Transferuri şi transport cu autocar/ minibus licenţiat pe tot parcursul circuitului
• Cazare 15 nopți în cameră dublă, în hoteluri de 3 stele (standarde locale)
• Mic dejun
• Intrările la obiectivele turistice
• Însoțitor român și ghizi locali pe durata tururilor de oraș la Atlanta, Nashville, Memphis, New Orleans, Savannah, Charleston
• Asistență turistică în limba română
• Asigurare medicală + storno (valoare storno asigurată – până la 8.500 Ron/ călătorie)

Itinerariu:
Ziua 1. București – Atlanta
Întalnire cu însotitorul de grup la aeroportul din București Otopeni pentru check-in și îmbarcare cu destinația Atlanta, via Istanbul. Transfer la hotel pentru cazare la Hotel Inn at the Peachtrees de 3 stele sau similar în Atlanta.

Ziua 2. Atlanta – Chattanooga
Mic dejun. Tur de oraș unde se vizitează Centennial Park, Complexul Memorial Martin Luther King, cu Biserica Ebenezer și mormântul său, studiourile CNN. Deplasare spre Chattanooga, situat într-o zonă muntoasă încântătoare, scurt tur panoramic al orașului. Seara, se poate participa la slujba de Înviere la Biserica Ortodoxă Greacă – Buna Vestire. Cazare la Hotel Days Inn Chattanooga Rivergate de 3 stele sau similar în Chattanooga.  

Ziua 3. Chattanooga
Mic dejun. Dimineața, tur cu trenul cu aburi, care amintește de melodia Chattanooga Chou-Chou. Excursie la Lookout Mountain unde se vizitează Ruby Falls, calea ferata înclinată și Rocky City Gardens, unde se pot admira formațiuni stâncoase, peșteri și grădini luxuriante. Cazare la Hotel Days Inn Chattanooga Rivergate de 3 stele sau similar în Chattanooga.  

Ziua 4. Chattanooga – Nashville
Mic dejun. Plecare spre Nashville. Sosire și tur de oraș panoramic cu ghid local: Music Row, sala de concerte Ryman Auditorium, Union Station, centrul orașului. După-amiaza, timp liber pentru vizite individuale (Muzeul Johnny Cash, Muzeul Country Music Hall of Fame, Grand Ole Opry). Opțional, Wild Horse Saloon*, în antrenanta atmosferă “country”, creată de muzica live și lecțiile de dans în grup, cină tradițională. Cazare la Hotel The Capitol Hotel Downtown de 3 stele sau similar în Nashville.

Ziua 5. Nashville – Memphis
Mic dejun. În prima parte a zilei se vizitează Belmont Mansion. Deplasare către Memphis, cel mai mare oraș de pe râul Mississippi, orașul muzicii blues. Sosire și tur de oraș cu ghid local: Beale street, Hotelul Peabody, malurile fluviului Mississippi, Piața de Bumbac. Cazare la Hotel La Quinta Inn and Suites Downtown de 3 stele sau similar în Memphis.

Ziua 6. Memphis – Graceland – Memphis
Mic dejun. Dimineața se vizitează Graceland (taxa de intrare inclusă), casa-muzeu a legendarului Elvis Presley. După-amiaza, timp liber pentru vizite individuale (Muzeul National al Drepturilor Civile, Rock and Soul Museum & Memphis Music Hall of Fame). Seara se poate participa, opțional, la o cină acompaniată de muzică blues într-un local de pe faimoasa Beale Street*. Cazare la Hotel La Quinta Inn and Suites Downtown de 3 stele sau similar în Memphis.

Ziua 7. Memphis – Tupelo – Jackson – Natchez
Mic dejun. Plecare spre Natchez, via Tupelo, unde se vizitează casa în care s-a născut și a copilărit Elvis Aaron Presley. Oprire în Jackson, vizită la Capitoliul Statului Mississippi. Deplasare către Natchez, orășel cu aer tipic “sudist”, cu case și clădiri datând din perioada antebelică (între 1812 și 1860). Cazare la Vue Hôtel & Casino de 3 stele sau similar în Natchez.

Ziua 8. Natchez – Baton Rouge – New Orleans
Mic dejun. Scurt tur al orașului Natchez și vizită la casa lui William Jones (bărbierul). Deplasare către New Orleans cu opriri în două locuri emblematice din statul Louisiana: Saint Francis Ville (plantația Rosedown) și Baton Rouge (capitala Louisianei). Scurt tur al orașului Baton Rouge: Capitoliul, Universitatea de Stat. Seara, se ajunge în New Orleans, orașul natal al faimosului Louis Armstrong. Cazare la Hotel La Quinta Inn and Suites French Quarter de 3 stele sau similar în New Orleans.

Ziua 9. New Orleans
Mic dejun. Tur pietonal cu ghid local în Cartierul Francez: Mănăstirea Ursulina, Piața Jackson, Catedrala St. Louis (din 1794), clădirile Pontalba din cărămidă roșie cu balcoane de fontă. Plimbare cu vaporul cu aburi pe fluviul Mississippi. Seara, opțional, tur pietonal* “întâlnire cu fantomele din Cartierul Francez”. Cazare la Hotel La Quinta Inn and Suites French Quarter de 3 stele sau similar în New Orleans.

Ziua 10. New Orleans – Plantația Oak Alley & Bayou – New Orleans
Mic dejun. Timp liber în New Orleans pentru a explorarea orașului. Opțional, excursie înapoi in timp, în perioada antebelica*. Se vizitează plantația Oak Alley, renumită pentru aleea străjuita de 28 de stejari. Excursia include și o plimbare cu o ambarcațiune adecvată in Bayou (zona mlăștinoasă). Cazare la Hotel La Quinta Inn and Suites French Quarter de 3 stele sau similar în New Orleans.

Ziua 11. New Orleans – Mobile – Pensacola – Panama City Beach
Mic dejun. Deplasare spre Mobile (Alabama), unde se vizitează vechea primărie (Muzeul de Istorie – intrarea nu este inclusă) și Muzeul Carnavalului. Se continuă către Pensacola (Florida), una dintre cele mai vechi așezări europene din Statele Unite. Plimbare în centrul istoric. Cazare la Hotel Days Inn Panama City Beach – Oceanfront de 3 stele sau similar în Panama City Beach.

Ziua 12. Panama City Beach – Tallahassee – Jacksonville
Mic dejun. Plecare spre Tallahassee, capitala statului Florida. Sosire și tur al centrului orașului, unde se pot admira Capitoliul Statului Florida și copia Clopotului Libertății aflat la Philadelphia. De asemenea, se vizitează Misiunea San Luis. Deplasare către est, spre Jacksonville. Sosire și cazare la Hotel Lexington and Conference Center de 3 stele sau similar în Jacksonville.

Ziua 13. Jacksonville – Savannah – Charleston
Mic dejun. Plecare spre Savannah, cel mai vechi oraș din Statul Georgia. Tur de oraș cu ghid local. Deplasare spre Charleston, cel mai vechi oraș din Carolina de Sud. Cazare la Hotel La Quinta Inn & Suites Charleston Riverview de 3 stele sau similar în Charleston.

Ziua 14. Charleston
Mic dejun. Dimineața tur de oraș cu ghid local. După-amiaza, timp liber la dispoziție pentru vizite individuale, plimbare cu trăsura sau, opțional, vizită la Boone Hall Plantation & Gardens*. Principalele atracții ale plantației sunt conacul construit în 1936, încântătoarea grădină multicoloră și turul cu tractorul special amenajat. Cazare la Hotel La Quinta Inn & Suites Charleston Riverview de 3 stele sau similar în Charleston.
Ziua 15. Charleston – Columbia – Atlanta
Mic dejun. Plecare spre Columbia, capitala Carolinei de Sud din anul 1786. Se pot vizita South Carolina State House, Universitatea și admira casele istorice foarte bine conservate și restaurate. Seara, retur către punctul de plecare al periplului, Atlanta. Cazare la Hotel Inn at the Peachtrees de 3 stele sau similar în Atlanta.

Ziua 16. Atlanta – Istanbul
Mic dejun. Se vizitează Atlanta History Center: ferma familiei Smith (1860) și Casa Swan (1928). Se vizitează și casa unde Margaret Mitchell a scris faimosul roman “Pe aripile vântului”. Timp liber. Se poate vizita "World of Coca Cola" sau Acvariul. Transfer la aeroport pentru check-in și îmbarcare cu destinația București Otopeni.

Ziua 17. Istanbul – București
Escală la Istanbul și îmbarcare cu destinația București Otopeni.

Servicii neincluse în preț:
• Taxă de viză SUA: aprox. 160 $ (se achită în Ron)
• Bacșișuri pentru șoferi, ajutori de șoferi, ghizi locali (se achită obligatoriu la însoțitorul de grup): 5 $/ persoană/ zi

Excursii opționale neincluse în preț:
• Cină la Wildehorse Saloon, Nashville (include transfer, ghid, cină): 48 Euro/ persoană
• Tur “întalnire cu fantomele din Cartierul Francez, New Orleans: 25 Euro/ persoană
• Plantația Oak Alley & Bayou (include transfer, ghid): 130 Euro/ persoană
• Boone Hall Plantation & Gardens (include transfer, ghid): 23 Euro/ persoană

Grup minim pentru organizarea circuitului: 25 persoane.
Pentru un grup format din 15 – 19 persoane, tariful se majorează cu 170 Euro/ persoană.

Plecare garantata.

Tarife valabile în limita disponibilității, pentru rezervări efectuate până la 31.03.2019.

Mergeți sus


Solicitare telefonică
Dacă aveți întrebări cu privire la această ofertă, ne puteți contacta telefonic

0800 896 242 (gratuit în rețeaua de telefonie fixă din România)
Lu-Vi 09:00 - 21:00
Sa-Du 09:00 - 17:30