Din păcate, a apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou.

01 Selectați criteriile

02 Selectați data dorită din calendar

Vă rugăm să aveți în vedere:
Nu s-a găsit nicio dată de plecare care să corespundă criteriilor dvs.

Ofertele sunt în curs de încărcare.

Legendă: Selectat Astăzi Cea mai mică ofertă

Toate prețurile sunt exprimate în Euro/persoană.

03 Selectați oferta și continuați rezervarea

Vă rugăm să aveți în vedere:
Din păcate, nu a putut fi găsită o ofertă care să corespundă criteriilor dvs. de căutare. Vă rugăm să încercați selectarea după un alt filtru.

  • Karpaten Turism
650

Imagini

Agenția de turism care organizează aceste călătorii este: Karpaten Turism Karpaten Turism

Agenție de turism:
Karpaten Turism, Str. Teleajen 77A, RO-021466 București

CIRCUIT - SUA & CANADA

13 Nopți, Transport cu avionul, Hoteluri de 3 și 4 stele, Mic dejun

începând cu € 1.999.- € de persoană
Cod rezervare: JFK183
Criteriile selectate de dvs.: Turiști: 2 Adulți Tipul călătoriei: Transport cu avionul

Servicii incluse:
• Transport cu avionul pe ruta București – New York – București
• 1 bagaj de cală de 23 kg/ persoană și 1 bagaj de mână de 7 kg/ persoană
• Taxe de aeroport
• Transport cu autocar modern pe tot parcursul circuitului
• Cazare 13 nopți în cameră dublă, în hoteluri de 3 și 4 stele
• Mic dejun
• O cină autentică la o familie Amish
• Asistență turistică în limba română

Itinerariu:
Ziua 1. București – New York City
Check-in și îmbarcare pe aeroportul din București Otopeni cu destinația New York. Transfer şi cazare la hotel în zona New York City/ New Jersey.
Ziua 2. New York City
Mic dejun. Dimineața se pleacă într-un tur de oraș în care se vizitează obiective turistice: Times Square, Catedrala Saint Patrick, Rockeffeller Center, Empire State Building şi clădirea Flatiron. Turul continuă cu Soho şi Chinatown, Wall Street şi Districtul Financiar, unde se află cele mai mari şi cele mai importante instituții financiare ale oraşului. După-amiaza, timp liber la dispoziție. Transfer şi cazare la hotel în
zona New York City/ New Jersey.
Ziua 3. New York City – Boston
Mic dejun. Plecare spre Boston, prin emblematica regiune New England. Se vizitează celebrul parc din Boston, unul dintre cele mai vechi parcuri urbane din Statele Unite, datând din 1634. Tur panoramic al oraşului Boston cu cele mai importante obiective turistice: Freedom Trail şi Revolutionary Wall şi timp liber pentru vizite individuale. Cazare la hotel în zona Boston.
Ziua 4. Boston – Québec
Mic dejun. Se vizitează Kennebunk Lower Village, Kennebunk Dock Square, casa lui Cape Elisabeth şi Portland. După-amiaza, se trece granița către Canada. Cazare la hotel în zona Québec.
Ziua 5. Québec
Mic dejun. Tur de oraș: fortificațiile, locul unde Abraham a purtat bătălia, denumită și „Prima bătălie de la Québec”, Grande Allée, Parlamentul, Citadela, Castelul Frontenac, Place Royale și districtul Petit Champlain. După-amiaza, timp liber la dispoziție. Cazare la hotel în zona Québec.
Ziua 6. Québec – Montréal
Mic dejun. Plecare spre Montréal, unde se face un tur de oraș: Place Jacques- Cartier, Olympic Park, Biodôme, Latin Quarter, Mont Royal Park și Saint Joseph's Oratory. Cină la un local tradițional pentru a gusta celebrul sirop de arțar (sugar shack). Cazare la hotel în zona Montréal.

Ziua 7. Montréal – Ottawa
Mic dejun. Plecare spre Ottawa. Tur al oraşului cu ghid: Parlamentul, Embassy Row, National Memorial, Laurier House. Cazare la hotel în zona Ottawa.
Ziua 8. Ottawa – Toronto (Arhipelagul celor 1000 de insule)
Mic dejun. Dimineața, timp liber sau, opțional, plimbare cu barca pe râul St. Laurent pentru a admira magnificul peisaj al regiunii 1000 de insule*. Plecare spre Toronto şi cazare la hotel în zonă.
Ziua 9. Toronto – Cascada Niagara
Mic dejun. Dimineața, tur de oraș: Primăria, districtul financiar al oraşului şi turnul CN. Se continuă turul către Cascada Niagara, una dintre cele 7 minuni ale lumii, ce include o experiență multisenzorială. Opțional, o croazieră de neuitat până în apropiere de “inima” Cascadei la bordul navei Hornblower Niagara Cruise*. Cazare în zona Cascadei Niagara.
Ziua 10. Cascada Niagara – Lancaster
Mic dejun. Dimineața se vizitează zona de lacuri ale Cascadei Niagara: Keuka, Seneca și Cayuga. Se trece granița cu SUA şi se continuă călătoria spre Lancaster, Pennsylvania, denumit simbolic „Țara Amish-ilor”. Pe drum, opriri pentru poze în sate tradiționale. Se vizitează Muzeul şi Casa Amish-ilor, ulterior se servește cina într-un restaurant de familie cu specific Amish, pentru o experiență autentică. Cazare în zona Lancaster.
Ziua 11. Ţara Amish-ilor – Washington, DC
Mic dejun. Plecare spre Washington DC. Tur de oraș şi vizitarea celor mai populare clădiri publice: Lincoln Memorial, Casa Albă şi Capitoliul. Cazare la hotel în zona Washington, DC.
Ziua 12. Washington, DC
Mic dejun. Timp liber la dispoziție.Seara, cazare în zona Washington, DC.
Ziua 13. Washington, DC – Philadelphia – New York City
Mic dejun. Vizită în centrul oraşului Philadelphia, cu o scurtă plimbare la punctele de atracție turistică, iar apoi se continuă călătoria spre New York City. Restul zilei timp liber la dispoziție pentru vizite individuale sau cumpărături. Cazare în zona New York / New Jersey.
Ziua 14. New York City – București
Transfer la aeroport pentru check-in şi îmbarcare cu destinația București Otopeni.

Servicii neincluse în preț:
• Asigurare medicală
• Asigurare storno
• Taxă de viză

*Servicii opționale neincluse în preț:
• Pachet excursii opționale (Excursie în Arhipelagul celor 1000 de insule, Croazieră la bordul “Hornblower Cruise” la Niagara Falls): 269 Euro/ persoană

Grup minim pentru organizarea circuitului: 30 persoane.


Mergeți sus


Solicitare telefonică
Dacă aveți întrebări cu privire la această ofertă, ne puteți contacta telefonic

0800 896 242 (gratuit în rețeaua de telefonie fixă din România)
Lu-Du 09:00 - 21:00