Din păcate, a apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou.

01 Selectați criteriile

02 Selectați data dorită din calendar

Vă rugăm să aveți în vedere:
Nu s-a găsit nicio dată de plecare care să corespundă criteriilor dvs.

Ofertele sunt în curs de încărcare.

Legendă: Selectat Astăzi Cea mai mică ofertă

Toate prețurile sunt exprimate în Euro/persoană.

03 Selectați oferta și continuați rezervarea

Vă rugăm să aveți în vedere:
Din păcate, nu a putut fi găsită o ofertă care să corespundă criteriilor dvs. de căutare. Vă rugăm să încercați selectarea după un alt filtru.

  • Karpaten Turism
266

Imagini

Agenția de turism care organizează aceste călătorii este: Karpaten Turism Karpaten Turism

Agenție de turism:
Karpaten Turism, Str. Teleajen 77A, RO-021466 București

CIRCUIT - STATELE UNITE ALE AMERICII ȘI CANADA

13 nopți, Transport cu avionul, Hoteluri de 3 și 4 stele, Mic dejun

începând cu € 1.999.- € de persoană
Cod rezervare: JFK175
Criteriile selectate de dvs.: Turiști: 2 Adulți Tipul călătoriei: Transport cu avionul

Servicii incluse:
• Transport cu avionul pe ruta București – New York – București
• 1 bagaj de cală de 23 kg/ persoană și 1 bagaj de mână de 10 kg/ persoană
• Taxe de aeroport
• Cazare 13 nopți în cameră dublă, în hoteluri de 3 și 4 stele
• Mic dejun
• O cină autentică la o familie Amish
• O cină la Cabane à Sucre
• Transport cu autocar modern pe tot parcursul circuitului
• Asistență turistică în limba română

Itinerariu:
Ziua 1. București – New York City
Check-in și îmbarcare pe aeroportul din București Otopeni cu destinația New York. Transfer și cazare la hotel în New Jersey, zona New York City.
Ziua 2. New York City
Mic dejun. Dimineața se pleacă într- un tur de oraș din Downtown până în partea de nord a orașului. Oprire în parcul Battery pentru a fotografia: Statuia Libertății, Ground Zero, Wall Street, Chinatown, Little Italy, Midtown și Times Square. După-amiaza, timp liber pentru cumpărături în zona Manhattan sau excursie opțională la Empire State Building, etajul 86*, pentru o imagine panoramică asupra orașului. Seara, întâlnire de grup în zona parcului Bryant pentru transfer și cazare la hotel în New Jersey.
Ziua 3. New York City – Boston
Mic dejun. Plecare spre Boston, prin emblematica regiune New England. Oprire la Newport (Rhode Island), un frumos orășel situat pe coastă, cunoscut ca fiind locul de origine al turneului sportiv Cupa Americii. Se continuă drumul spre Cambridge pentru o scurtă vizită la Universitatea Harvard. Tur panoramic al orașului Boston și timp liber pentru vizite individuale. Seara, cazare la hotel în zona Boston.
Ziua 4. Boston – Montréal
Mic dejun. Plecare prin regiunea New Hampshire și Vermont spre Canada. După trecerea punctului de frontieră, oprire în puncte panoramice pentru poze. Seara, cazare la hotel în zona Montréal.
Ziua 5. Montréal – Quebec
Mic dejun. Dimineața, tur de oraș în Montréal. După-amiaza, plecare spre Quebec. Cină la Cabane à Sucre. Cazare la hotel în zona Quebec.
Ziua 6. Quebec
Mic dejun. Zi liberă la dispoziție sau, opțional, croazieră în habitatul natural al balenelor pentru observarea îndeaproape a acestora*. Seara, cazare la hotel în zona Quebec.
Ziua 7. Quebec – Ottawa – Gananoque
Mic dejun. Scurt tur de oraș în Ottawa, cu opriri pentru poze la: Parlament, Piața Centrală, malul râului Rideau și Curtea Supremă. Plecare spre Gananoque, situat în Arhipelagul celor 1000 de insule. Seara, cazare la hotel în regiunea Gananoque.
Ziua 8. Arhipelagul celor 1000 de insule* – Toronto
Mic dejun. Dimineața, timp liber la dispoziție pentru plimbări de-a lungul râului Saint-Laurent sau, opțional, plimbare cu barca pe râul Saint-Laurent pentru a admira magnificul peisaj al regiunii 1000 de insule*. Plecare spre Toronto. Tur panoramic de oraș. Cazare la hotel în zona Toronto.
Ziua 9. Toronto – Lacul Niagara – Cascada Niagara
Mic dejun. Dimineața se vizitează Lacul și Cascada Niagara. După-amiaza, timp liber pentru vizite individuale sau, opțional, croazieră de neuitat până în apropiere de “inima” cascadei la bordul navei Hornblower Niagara Cruise și cină la Turnul Skylon*. Cazare la hotel în zona Niagara Falls.
Ziua 10. Niagara Falls – Țara Amish-ilor (Pennsylvania)
Mic dejun. Dimineața, se trece granița cu SUA și se continuă călătoria spre Lancaster (Pennsylvania), denumit simbolic Țara Amish-ilor. Pe drum, opriri pentru poze în sate tradiționale. Se vizitează Muzeul și Casa Amish-ilor, iar seara se ia cina într-un restaurant de familie cu specific amish, pentru o experiență au- tentică. Seara, cazare la hotel în zona Lancaster.
Ziua 11. Țara Amish-ilor – Washington, DC
Mic dejun. Plecare spre orașul Gettysburg. După vizitarea acestuia, se continuă călătoria spre Washington, DC. Tur de oraș pe timp de noapte pentru a surprinde farmecul unor clădiri emblematice: Lincoln Memorial, Casa Albă și Capitolul. Cazare la hotel în zona Washington, DC.
Ziua 12. Washington, DC
Mic dejun. Dimineața se pleacă într-un tur de oraș cu opriri la: Casa Albă, Capitol Hill și Cimitirul Arlington. După-amiaza, timp liber la dispoziție pentru a vizita pe cont propriu Smithsonian Institution sau National Air and Space Museum. Seara, cazare la hotel în zona Washington, DC.
Ziua 13. Washington, DC – Philadelphia – New York City
Mic dejun. Vizită în centrul orașului Philadelphia, cu o scurtă plimbare la punctele de atracție turistică, iar apoi se continuă călătoria spre New York City. Restul zilei timp liber la dispoziție pentru vizite individuale sau cumpărături. Seara, cazare la hotel în New Jersey, în zona New York City.
Ziua 14. New York City – București
Transfer la aeroport pentru check-in și îmbarcare cu destinația București Otopeni.

Servicii neincluse în preț:
• Asigurare medicală și storno
• Taxă de viză

*Servicii opționale neincluse în preț:
• Pachet excursii opționale (Observatorul Empire State Building, observarea balenelor, excursie în Regiunea celor 1000 de insule, croazieră la bordul Hornblower Cruise la Niagara Falls, cină la Sky Tower la Niagara Falls): 269 Euro/ persoană

Grup minim pentru organizarea circuitului: 30 persoane.

Mergeți sus


Solicitare telefonică
Dacă aveți întrebări cu privire la această ofertă, ne puteți contacta telefonic

0800 896 242 (gratuit în rețeaua de telefonie fixă din România)
Lu-Du 09:00 - 21:00