Din păcate, a apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou.

01 Selectați criteriile

02 Selectați data dorită din calendar

Vă rugăm să aveți în vedere:
Nu s-a găsit nicio dată de plecare care să corespundă criteriilor dvs.

Ofertele sunt în curs de încărcare.

Legendă: Selectat Astăzi Cea mai mică ofertă

Toate prețurile sunt exprimate în Euro/persoană.

03 Selectați oferta și continuați rezervarea

Vă rugăm să aveți în vedere:
Din păcate, nu a putut fi găsită o ofertă care să corespundă criteriilor dvs. de căutare. Vă rugăm să încercați selectarea după un alt filtru.

  • Free Spirit (Enki Business SRL)
2352

Imagini

Agenția de turism care organizează aceste călătorii este: Free Spirit (Enki Business SRL) Free Spirit (Enki Business SRL)

Agenție de turism:
Free Spirit (Enki Business SRL), Str. Dâmbovicioarei, nr. 17, ap. 1, Sector 2, București 1, RO-023823 București

CIRCUIT O ZI MANASTIRI DIN MUNTENIA

1 zi, Transport cu autocar, fără cazare, fără masă

începând cu € 35.- € de persoană
Cod rezervare: OTP209CAG
Criteriile selectate de dvs.: Turiști: 2 Adulți Tipul călătoriei: Transport individual Date de plecare:
31.10.2020

Servicii incluse:
• Transport cu autocarul pe tot parcursul circuitului
• Excursie de 1 zi, fără cazare
• Ghid autorizat pe tot parcursul circuitului

Itinerar:
Ziua 1: București – Cetatea Târgoviște – Mănăstirea Cetățuia Negru Vodă - Mănăstirea Corbii de Piatră – Mănăstirea Curtea de Argeș – București

Plecare din București spre Târgoviște, fosta capitală a Țării Românești, unde se vizitează Curtea Domnească. Cu o istorie care se întoarce în secolul al XV-lea, această fostă Curte Domnească a fost folosită ca reședință de unii dintre cei mai cunoscuți domnitori ai Țării Românești, printre care Constantin Brâncoveanu și Vlad Țepeș – care a construit emblematicul turn Chindia, parte integrantă a sistemului militar defensiv. Oprire la Mănăstirea Cetățuia Negru Vodă, ce oferă o priveliște panoramică de la altitudinea de 880 m la care este situată. Această mănăstire seamănă cu Schitul Meteora din Grecia şi este considerată cea mai aspră sihăstrie românească. Ctitorul mănăstirii nu se cunoaşte cu certitudine. Se presupune că acesta ar fi fost voievodul Nicolae Alexandru Basarab, fiul lui Basarab I. Tradiţia locală însă susţine că primul ctitor ar fi fost Negru Vodă. Biserica din peşteră, atribuită lui Negru Vodă a fost construită în secolul al XIII-lea, odată cu cetatea Câmpulung-Muscel, prima capitală a Ţării Româneşti.  Apoi, se vizitează Mănăstirea Corbii de Piatră din comuna Corbi, Argeș. Ansamblul rupestru a fost săpat în stâncă (gresie), în secolul al XIV-lea și reînființat în 1512, în perioada domnitorului Neagoe Basarab. Inițial, biserica avea 2 altare pe un singur naos, lucru unic în România. Totodată, pictura interioară este remarcabilă, realizată în stil bizantin de secol XIV. Localitatea este atestată ca fiind locul de baștină al Corvineștilor. Deplasare spre Curtea de Argeș, o altă fostă capitală a Țării Românești, mai veche decât Târgoviște. Mănăstirea Curtea de Argeș reprezintă o bijuterie arhitecturală. Construită în secolul al XVI-lea, cu marmură și dale aduse din Constantinopol, actualul edificiu datează din 1875, când arhitectul francez André Lecomte du Nouy a salvat complexul monastic, care se afla aproape în ruină. De asemenea, reprezintă un important mausoleu regal - membrii Familiei Regale a României (Hohenzollern - Sigmaringen) și ctitorul (Sf. Neagoe Basarab), fiind înmormântați aici. Întoarcere în București, unde se ajunge în cursul serii.

Servicii neincluse în preț:
Intrări la obiectivele turistice

Grup minim pentru organizarea circuitului: 45 persoane.

* Prețul stabilit pentru această ofertă va fi plătit integral agenției de turism în RON la cursul BNR din ziua emiterii facturii. 

Condiții de plată:
• Plata integrală în termen de 2 zile de la rezervare;

Condiții de anulare: 
• Anulare fără penalizări până pe data de 17 octombrie;
• Penalizare 100% pentru anulare după data de 17 octombrie.

Mergeți sus


Solicitare telefonică
Dacă aveți întrebări cu privire la această ofertă, ne puteți contacta telefonic

0800 896 242 (gratuit în rețeaua de telefonie fixă din România)
Lu-Vi 09:00 - 21:00
Sa-Du 09:00 - 17:30