Din păcate, a apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou.

01 Selectați criteriile

02 Selectați data dorită din calendar

Vă rugăm să aveți în vedere:
Nu s-a găsit nicio dată de plecare care să corespundă criteriilor dvs.

Ofertele sunt în curs de încărcare.

Legendă: Selectat Astăzi Cea mai mică ofertă

Toate prețurile sunt exprimate în Euro/persoană.

03 Selectați oferta și continuați rezervarea

Vă rugăm să aveți în vedere:
Din păcate, nu a putut fi găsită o ofertă care să corespundă criteriilor dvs. de căutare. Vă rugăm să încercați selectarea după un alt filtru.

  • Agetur
1129

Imagini

Agenția de turism care organizează aceste călătorii este: Agetur Agetur

Agenție de turism:
Agetur, Calea Serban Voda, Corp B, Etaj 1, Sector 4 Nr. 22-24, RO-40211 Bucuresti

CIRCUIT MAROC ORASELE IMPERIALE & GIBRALTAR

12 Nopți, Transport cu avionul, Hoteluri de 3 și 4 stele, Demipensiune

începând cu € 1.399.- € de persoană
Cod rezervare: AGP192LMA
Criteriile selectate de dvs.: Turiști: 2 Adulți Tipul călătoriei: Transport cu avionul Date de plecare:
07.05.2019

Reducerea procentuală și prețurile speciale sunt acordate pentru rezervări efectuate prin platforma lidl-tour.ro incepand cu 15 februarie, în limita locurilor disponibile pentru o selecție de pachete și date de plecare marcate ca "Last Minute". Reducerea nu se cumulează cu alte reduceri și este valabilă în limita locurilor disponibile. Reducerea nu va fi aplicată asupra unor potentiale sume suplimentare pe care le va încasa agenția de turism de la dumneavoastră pentru servicii opționale sau upgrade-uri ale serviciilor incluse în pachetul de servicii turistice.


Servicii incluse:
• Transport cu avionul pe ruta București – Malaga – București
• Taxe de aeroport și securitate
• 1 bagaj de cală de 20 kg/ persoană și 1 bagaj de mână de 10 kg/ persoană
• Transport cu feribot Tarifa – Tanger – Tarifa
• Taxe portuare feribot
• Transferuri curse de linie la/ de la aeroportul Henri Coandă
• Transferuri şi transport cu autocar/ minibus licenţiat pe tot parcursul circuitului
• Cazare 3 nopți în cameră dublă în Spania în hoteluri de 4 stele, Mic dejun
• Cazare 8 nopți în cameră dublă în Maroc în hoteluri de 3 și 4 stele, Demipensiune
• Cazare 1 noapte în corturi de berberi cu grup sanitar propriu în Desertul Sahara
• Excursie la Azemmour & El Jadida (în valoare de 30 Euro)
• Intrările la obiectivele turistice din program
• Însoțitor român și ghizi locali
• Asistență turistică în limba română
• Asigurare medicală + storno (valoare storno asigurată – până la 8.500 Ron/ călătorie)

Itinerariu:
Ziua 1. București – Malaga
Întâlnire cu însoțitorul de grup la aeroportul din București Otopeni, pentru check-in și îmbarcare cu destinația Malaga. Transfer și cazare la Hotel Royal Al-Andalus de 4 stele sau similar în Malaga/ Costa del Sol.

Ziua 2. Gibraltar – Algeciras
Mic dejun. Timp liber în Gibraltar: se pot admira legendarele maimuțe de pe Upper Rock, se vizitează Peștera St. Michael (o grotă de o frumusețe unică, unde regulat au loc și diverse concerte). Întoarcere pe continent și cazare Hotel Mercure Algeciras de 4 stele sau similar în La Linea – Algeciras.

Ziua 3. Tarifa – Tanger – Chaouen – Meknes – Volubilis – Fez
Mic dejun. Traversare cu feribotul Strâmtoarea Gibraltar. Itinerariul se continuă spre Fez. Oprire în Chaouen – surprinzătorul Oraș Albastru al Marocului. Deplasare spre Meknes, unde se vizitează Poarta Bab Mansour, Piața orașului, fostul grânar și grajd al Sultanului Mulay și Bazinul Agdal. Plecare spre orașul Mulay Idriss în apropierea căruia se află ruinele romane de la Volubilis. Cazare și cină la Hotel Sofia de 4 stele sau similar în Fez.

Ziua 4. Fez
Mic dejun. Zi dedicată vizitării Medinei din Fez, cea mai mare Medină din lume. Oprire la Palatul Regal din Fez, aflat în imediata apropiere a Cartierului Evreiesc. Popas la un punct de belvedere pentru o priveliște fabuloasă. Turul pietonal al Medinei cuprinde Universitatea și Moscheea Qaraouine (exterior), Școala Coranica – Medressa, Fântâna Nejerine, Mausoleul Mulay Idriss II. Cazare și cină la Hotel Sofia de 4 stele sau similar în Fez.

Ziua 5. Fez – Ifrane – Midelt – Erfoud – Merzouga – Deșertul Sahara
Mic dejun. Plecare spre Erfoud, traversând Atlasul Mijlociu și Atlasul Înalt, prin zone cu peisaje montane deosebite. Trecere prin stațiunea de ski Ifrane. Traversare prin pădurea de cedri Immouzzer du Kandar și sosire în Midelt. După-amiaza, se continuă drumul pe valea râului Ziz. Sosire în Merzouga și se continuă traseul cu mașini 4x4 prin Deșertul Sahara. Cină și cazare în corturi de berberi (cu grup sanitar propriu) în Deșertul Sahara.

Ziua 6. Merzouga – Alnif – Tazarine – Zagora
Dimineața devreme, plimbare pe cămile în Deșertul Sahara, la răsăritul soarelui. Mic dejun și plecare spre Zagora pe un traseu spectaculos, trecând prin sate berbere și așezări mici: Alnif și Tazarine cu opriri de-a lungul traseului pentru a admira peisajul și pentru a interacționa cu localnicii. Cazare și cină la Hotel Ksar Tinsouline de 4 stele sau similar în Zagora.

Ziua 7. Zagora – Ourzazate – Marrakesh
Mic dejun. Pornim spre Ourzazate, de-a lungul văii Draa, una dintre cele mai faimoase zone din Maroc. La scurtă distanță de Ourzazate se află Kasbah Ait Benhaddou, cunoscut datorită numeroaselor filme turnate aici: “Lawrence al Arabiei, Giuvaerul Nilului“. Deplasare spre Marrakech prin Munții Atlas. Cazare și cină la Rawabi Hotel & SPA Marrakesh de 4 stele sau similar în Marrakesh.

Ziua 8. Marrakesh
Mic dejun. Descoperirea Orașului Roșu al Marocului, Marrakech. Se vizitează Grădinile Menara, Necropola Saadiana, Palatul Bahia, Moscheea Koutubia (exterior). După-amiaza, vizită la celebra piață Djema El Fna. Timp liber pentru cumpărături în souk (bazarul marocan). Seara, opțional spectacol folcloric tipic marocan* – Chez Ali. Cazare și cină la Rawabi Hotel & SPA Marrakesh de 4 stele sau similar în Marrakesh.

Ziua 9. Marrakesh – Casablanca
Mic dejun. Opțional, incursiune în Munții Atlasul Înalt, pe valea pitorească Ourika, vizită la o casă tipic berberă, pentru degustarea produselor locale*. Întoarcere în Marrakesh și deplasare către Casablanca. Cazare și cină la Hotel Prince de Paris de 3 stele sau similar în Casablanca.

Ziua 10. Casablanca – Azemmour
Mic dejun. Turul Orașului Alb al Marocului: Piața Centrală, Cartierul Habous, Palatul Regal, Piața Mohamed V, zona rezidențială Anfa, Moscheea Hassan II. Excursie în pitorescul orășel Azemmour, situat pe malurile râului Oum Er-Rbia. Cazare și cină la Hotel Prince de Paris de 3 stele sau similar în Casablanca.

Ziua 11. Casablanca – Rabat – Tanger
Mic dejun. Excursia continuă spre capitala administrativă a Marocului. Localizat pe coasta Oceanului Atlantic, orașul Rabat este produsul unui schimb cultural între arabo-musulmani și occident și se împarte în două zone, una nouă construită în perioada protectoratului francez la începutul secolului XX și una veche ce datează din secolul XII. Se admiră Palatul Regal (exterior), Mechouar, Kasbah Oudaya, Mausoleul Mohamed V si Turnul Hassan. Se continuă spre Tanger, denumit și “Poarta dintre Europa și Africa”, apoi scurt tur de oraș, incluzând și Grotele lui Hercule. Cazare și cina la Hotel Tangiers Almohades de 4 stele sau similar în Tanger.

Ziua 12. Tanger – Costa del Sol – Marbella – Malaga
Mic dejun. Traversare cu feribotul înapoi în Spania. Deplasare pe Costa del Sol. Turul oraşului Marbella, perla litoralului sudic al Spaniei. Drumul continuă spre Malaga pentru a face un scurt tur de oraş. Cazare și cină la Hotel Royal Al-Andalus de 4 stele sau similar în Costa del Sol.

Ziua 13. Malaga – București
Mic dejun. Timp liber pentru vizite individuale. Transfer la aeroport pentru check-in și îmbarcare cu destinația București Otopeni.

Servicii neincluse în preț:
• Bacșișuri pentru șoferi, ajutori de șoferi, ghizi locali (se achită obligatoriu la însoțitorul de grup): 5 Euro/ persoană/ zi
• Intrarea la Moscheea Hassan II (Casablanca): aproximativ 12 Euro/ persoană

Excursii opționale neincluse în preț:
• Chez Ali – spectacol folcloric tradițional (include transfer, ghid, cină): 45 Euro/ persoană
• Valea Ourika (include transfer, ghid): 35 Euro/ persoană

Grup minim pentru organizarea circuitului: 30 persoane.
Pentru un grup format din 15 – 19 persoane, tariful se majorează cu 115 Euro/ persoană.

Plecare garantata.

Tarife valabile în limita disponibilității, pentru rezervări efectuate până la 31.03.2019.
Mergeți sus


Solicitare telefonică
Dacă aveți întrebări cu privire la această ofertă, ne puteți contacta telefonic

0800 896 242 (gratuit în rețeaua de telefonie fixă din România)
Lu-Vi 09:00 - 21:00
Sa-Du 09:00 - 17:30