Din păcate, a apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou.

01 Selectați criteriile

02 Selectați data dorită din calendar

Vă rugăm să aveți în vedere:
Nu s-a găsit nicio dată de plecare care să corespundă criteriilor dvs.

Ofertele sunt în curs de încărcare.

Legendă: Selectat Astăzi Cea mai mică ofertă

Toate prețurile sunt exprimate în Euro/persoană.

03 Selectați oferta și continuați rezervarea

Vă rugăm să aveți în vedere:
Din păcate, nu a putut fi găsită o ofertă care să corespundă criteriilor dvs. de căutare. Vă rugăm să încercați selectarea după un alt filtru.

  • Agetur
1128

Imagini

Agenția de turism care organizează aceste călătorii este: Agetur Agetur

Agenție de turism:
Agetur, Calea Serban Voda, Corp B, Etaj 1, Sector 4 Nr. 22-24, RO-40211 Bucuresti

CIRCUIT IORDANIA – LIBAN

9 Nopți, Transport cu avionul, Hoteluri de 4 stele, Demipensiune

începând cu € 2.049.- € de persoană
Cod rezervare: AMM192LMA
Criteriile selectate de dvs.: Turiști: 2 Adulți Tipul călătoriei: Transport cu avionul Date de plecare:
26.04.2019

Reducerea procentuală și prețurile speciale sunt acordate pentru rezervări efectuate prin platforma lidl-tour.ro incepand cu 15 februarie, în limita locurilor disponibile pentru o selecție de pachete și date de plecare marcate ca "Last Minute". Reducerea nu se cumulează cu alte reduceri și este valabilă în limita locurilor disponibile. Reducerea nu va fi aplicată asupra unor potentiale sume suplimentare pe care le va încasa agenția de turism de la dumneavoastră pentru servicii opționale sau upgrade-uri ale serviciilor incluse în pachetul de servicii turistice.


Servicii incluse:
• Transport cu avionul pe ruta București – Amman/ Amman – Beirut / Beirut – București
• Taxe de aeroport și securitate
• Transferuri curse de linie la/ de la aeroportul Henri Coandă
• Transferuri și transport cu autocar/ minibus local, licențiat, pe tot parcursul circuitului
• Cazare 9 nopți în cameră dublă, în hoteluri de 4 stele
• Demipensiune
• Intrările la obiectivele turistice din program
• Însoțitor român și ghizi locali
• Asistență turistică în limba română
• Asigurare medicală + storno (valoare storno asigurată – până la 8.500 Ron/ călătorie)

Itinerariu:
Ziua 1. București – Amman
Întâlnire cu insotitorul de grup în aeroportul din București Otopeni, check-in și îmbarcare cu destinația Amman, Iordania.

Ziua 2. Amman – Jerash – Ajloun – Amman
Sosire în Amman. Transfer la hotel și cazare în Amman. Excursie pe parcursul căreia se vizitează: Citadela din Amman, Jerash (anticul Gerasa), impunătoarea poartă de intrare (Arcul lui Hadrian), Hipodromul, Amfiteatrul, Forumul Oval, templul lui Zeus, Aleea Cardo, cu peste 200 de coloane în stil Doric și Ionic. Ultima vizită este la Ajloun. Cazare și cină la Hotel Amman International de 4 stele sau similar în Amman.

Ziua 3. Amman – Madaba – Muntele Nebo – Betania – Marea Moartă
Mic dejun. Plecare spre Madaba, însă nu înainte de a face un tur al capitalei Regatului Hasemit al Iordaniei. Următoarea vizită este pe Muntele Nebo, locul unde și-a găsit sfârșitul profetul Moise. Deplasare spre Betania (UNESCO 2015). Cazare și cină la Hotel Ramada de 4 stele sau similar la Marea Moartă.

Ziua 4. Marea Moartă – Kerak – Petra
Mic dejun. Plecare spre sud, de-a lungul malului estic al Mării Moarte, scurtă oprire la podul peste râul Mujib, pentru a admira intrarea în spectaculosul canion Wadi Mujib. Oprire la impunătorul Castel al Cruciaților Kerak (Al‑Karak). Se continuă drumul spre Petra. Cazare și cină la Hotel Hyat Zaman Petra de 4 stele sau similar în Petra.

Ziua 5. Petra
Mic dejun. Explorarea Orașului Trandafiriu, uimitoarea capitală a Nabateenilor, una dintre cele mai spectaculoase realizări ale umanității. Se pot admira defilee înguste, săpate în stâncă, temple și monumente funerare. Se vizitează și amfiteatrul (pentru vizita la Petra se recomandă încălțăminte comodă pentru mers pe jos cca. 5 km). Cazare și cină la Hotel Hyat Zaman Petra de 4 stele sau similar în Petra.

Ziua 6. Petra – Wadi Rum – Umm er-Rasas – Amman
Mic dejun. Tur cu jeep-uri în deșertul Wadi Rum, cunoscut drept Valea Lunii, considerat cel mai frumos deșert din lume, au fost filmate secvențe din numeroase filme, printre care Lawrence al Arabiei. Deplasare spre Amman, cu oprire la Umm er-Rasas (Kastrom Mefa'a), important sit arheologic. Cazare și cină la Hotel Amman International de 4 stele sau similar în Amman.

Ziua 7. Amman – Beirut
Mic dejun. Zbor spre Beirut – unul dintre cele mai vechi orașe din lume. Reconstruit de mai multe ori, arhitectura modernă conviețuiește cu cea otomană și cu cea franceză de pe vremea coloniilor. Se vizitează clădiri construite sub mandat francez, băile romane, biserici și Moscheea Al Amin. Plimbare pe faleza Corniche, se face o scurtă oprire la Raouché Rocks. Cazare și cină la Hotel Gems de 4 stele sau similar în Beirut.

Ziua 8. Beirut – Deir El Qamar – Beit Ed Din – Tyr – Sidon – Beirut
Mic dejun. Excursie în sudul Libanului, pe parcursul căreia se vizitează centrul orășelului Deir El Qamar, palatul și muzeul mozaicurilor de la Beit Ed Din, vechile orașe feniciene Tyr (UNESCO 1984) și Sidon. Se vizitează Castelul de lângă mare și se va face un tur în Orașul Vechi. Oprire la Khan El Franj și la Muzeul Sapunului. Cazare și cină la Hotel Gems de 4 stele sau similar în Beirut.

Ziua 9. Beirut – Jeita – Jounieh – Harissa & Bkerke – Byblos – Bsharri
Mic dejun. Se vizitează pesterile Jeita, ansamblu format din două peșteri separate, dar interconectate. Sfre trece prin Jounieh și se vizitează Harissa, important loc de pelerinaj, și Bkerke, sediul Patriarhatului Catolic Maronit. Următorul obiectiv vizitat este Byblos, unul dintre cele mai vechi orașe feniciene. În continuare, se poate admira Valea Qadisha. Cazare și cină la Hotel Chbat de 4 stele sau similar în zona Bsharri.

Ziua 10. Bsharri – Cedars Forest – Baalbeck – Anjar – Beirut
Mic dejun. Se vizitează obiective importante înscrise în Patrimoniul UNESCO: Pădurea de Cedri a Domnului (Cedars Forest), celebrul sit arheologic Baalbeck, situat în Valea Bekaa, și Anjar, singurul sit Omeiad din Liban. În drum spre Anjar, se face o oprire la podgoria Chateau Ksara, unde a fost produs primul vin alb sec din Liban. Cazare și cină la Hotel Gems de 4 stele sau similar în Beirut.

Ziua 11. Beirut – București
Transfer la aeroport la miezul nopții pentru check-in și îmbarcare cu destinația București Otopeni.

Servicii neincluse în preț:
• Bacșișuri pentru șoferi, ajutori de șoferi, ghizi locali (se achită obligatoriu la însoțitorul de grup): 5 $/ persoană/ zi

Servicii opționale neincluse în preț:
• Cină tradițională libaneză cu belly dancer și show folcloric: 70 Euro/ persoană

Grup minim pentru organizarea circuitului: 20 persoane.
Pentru un grup format din 15 – 19 persoane, tariful se majorează cu 55 Euro/ persoană.

Tarife valabile în limita disponibilității, pentru rezervări efectuate până la 28.02.2019.

Mergeți sus


Solicitare telefonică
Dacă aveți întrebări cu privire la această ofertă, ne puteți contacta telefonic

0800 896 242 (gratuit în rețeaua de telefonie fixă din România)
Lu-Vi 09:00 - 21:00
Sa-Du 09:00 - 17:30