Din păcate, a apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou.

01 Selectați criteriile

02 Selectați data dorită din calendar

Vă rugăm să aveți în vedere:
Nu s-a găsit nicio dată de plecare care să corespundă criteriilor dvs.

Ofertele sunt în curs de încărcare.

Legendă: Selectat Astăzi Cea mai mică ofertă

Toate prețurile sunt exprimate în Euro/persoană.

03 Selectați oferta și continuați rezervarea

Vă rugăm să aveți în vedere:
Din păcate, nu a putut fi găsită o ofertă care să corespundă criteriilor dvs. de căutare. Vă rugăm să încercați selectarea după un alt filtru.

  • Karpaten Turism
1137

Imagini

Agenția de turism care organizează aceste călătorii este: Karpaten Turism Karpaten Turism

Agenție de turism:
Karpaten Turism, Str. Teleajen 77A, RO-021466 București

CIRCUIT INDIA - MISTERELE RAJASTHANULUI

7 Nopți, Transport cu avionul, Hoteluri de 4 stele, Demipensiune

începând cu € 799.- € de persoană
Cod rezervare: DEL192LM
Criteriile selectate de dvs.: Turiști: 2 Adulți Tipul călătoriei: Transport cu avionul Date de plecare:
02.04.2019

Reducerea procentuală și prețurile speciale sunt acordate pentru rezervări efectuate prin platforma lidl-tour.ro incepand cu 15 februarie, în limita locurilor disponibile pentru o selecție de pachete și date de plecare marcate ca "Last Minute". Reducerea nu se cumulează cu alte reduceri și este valabilă în limita locurilor disponibile. Reducerea nu va fi aplicată asupra unor potentiale sume suplimentare pe care le va încasa agenția de turism de la dumneavoastră pentru servicii opționale sau upgrade-uri ale serviciilor incluse în pachetul de servicii turistice.


Servicii incluse:
• Transport cu avionul pe ruta București – Delhi – București
• 1 bagaj de cală de 23 kg/ persoană și 1 bagaj de mână de 7 kg/ persoană
• Taxe de aeroport
• Transport cu autocar modern pe tot parcursul circuitului
• Cazare 9 nopți în cameră dublă, în hoteluri de 4 stele
• Demipensiune
• Asistență turistică în limba română

Itinerariu:
Ziua 1. București – Delhi
Check-in și îmbarcare pe aeroportul din București Otopeni cu destinația Delhi. Sosire după miezul nopții și cazare la hotel.

Ziua 2. Delhi
Mic dejun. Vizitarea principalelor atracții turistice: Raj Ghat, mormântul lui Mahatma Gandhi, Red Fort, monument emblematic inclus în patrimoniul UNESCO, moscheea Jama Masjid, templul Gurudwara Bangla Sahib și minaretul Qutb Minar. Oprire la Palatul Parlamentului, India Gate și reședința prezidențială, Rashtrapati Bhavan. Cină și cazare la hotel în Delhi.

Ziua 3. Delhi – Agra
Mic dejun. Plecare spre Agra. Pe drum, oprire la Fatehpur Sikri, denumit simbolic și „Orașul Victoriei” și la Agra Fort. După-amiaza se vizitează Taj Mahal, emblematicul mausoleu construit de împăratul Shah Jahan pentru a-și exprima iubirea față de soția sa, Mumtaz Mahal. Cină și cazare la hotel în zona Agra.

Ziua 4. Agra – Karauli
Mic dejun. Plecare spre Karauli, oraș fondat în 1348 situat în regiunea Rajasthan. Oprire în satul Suroth pentru a interacționa cu localnicii și a descoperi stilul lor de viață. Seara, cină și cazare la hotel în Karauli.

Ziua 5. Karauli – Jaipur
Mic dejun. Plecare spre Jaipur, capitala regiunii Rajasthan, denumită și „Orașul Roz” datorită coloristicii clădirilor, impresionantă atât prin istoria sa, cât și pentru amalgamul de tradiții și portul tradițional al localnicilor. Seara, cină și cazare la hotel în Jaipur.

Ziua 6. Jaipur
Mic dejun. Se vizitează Fortul Amber, Hawa Mahal – Palatul Vânturilor, Palatul Orașului și observatorul Jantar Mantar. Seara, cină și cazare la hotel în Jaipur.

Ziua 7. Jaipur – Pushkar
Mic dejun. Plecare spre Pushkar, oraș situat la marginea deșertului, renumit pentru Lacul Sfânt și templele care atrag pelerini anual. Opțional, zbor cu balonul cu aer cald între cele două orașe, pentru a descoperi de la înălțime peisajele impresionante din regiunea Rajasthan*. După-amiaza, tur pietonal în Pushkar pentru a vizita Lacul Pushkar și Templul Brahma. Seara, cină și cazare la hotel în Pushkar.

Ziua 8. Pushkar – Bikaner
Mic dejun. Plecare spre Bikaner, oraș cunoscut și sub numele de „Țara Cămilelor”. Tur de oraș și vizitarea Fortului Junagarh, unul dintre puținele forturi din Rajasthan care nu este construit pe un deal. Seara, cină și cazare la hotel în Bikaner.

Ziua 9. Bikaner – Mandawa
Mic dejun. Plecare spre Mandawa, oraș din regiunea Shekhawati, denumită simbolic și „regiunea în aer liber a Rajasthanului”. Tur de oraș în Mandawa. Seara, cină și cazare la hotel în zona Mandawa.

Ziua 10. Mandawa
Mic dejun. Plecare spre Delhi. Timp liber la dispoziție. Scurtă oprire la hotel pentru împrospătare și cină. Seara, transfer la aeroport pentru check-in cu destinația București Otopeni.

Servicii neincluse:
• Asigurare medicală și storno
• Taxe de viză
• Intrările la obiectivele turistice incluse în program

Grup minim pentru organizarea circuitului: 30 persoane.Mergeți sus


Solicitare telefonică
Dacă aveți întrebări cu privire la această ofertă, ne puteți contacta telefonic

0800 896 242 (gratuit în rețeaua de telefonie fixă din România)
Lu-Vi 09:00 - 21:00
Sa-Du 09:00 - 17:30