Din păcate, a apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou.

01 Selectați criteriile

02 Selectați data dorită din calendar

Vă rugăm să aveți în vedere:
Nu s-a găsit nicio dată de plecare care să corespundă criteriilor dvs.

Ofertele sunt în curs de încărcare.

Legendă: Selectat Astăzi Cea mai mică ofertă

Toate prețurile sunt exprimate în Euro/persoană.

03 Selectați oferta și continuați rezervarea

Vă rugăm să aveți în vedere:
Din păcate, nu a putut fi găsită o ofertă care să corespundă criteriilor dvs. de căutare. Vă rugăm să încercați selectarea după un alt filtru.

  • Agetur
1127

Imagini

Agenția de turism care organizează aceste călătorii este: Agetur Agetur

Agenție de turism:
Agetur, Calea Serban Voda, Corp B, Etaj 1, Sector 4 Nr. 22-24, RO-40211 Bucuresti

CIRCUIT GEORGIA – AZERBAIDJAN – IRAN (“Drumul Matasii” si al celor „O mie si una de nopti”)

14 Nopți, Transport cu avionul, Hoteluri de 3, 4 și 5 stele, Demipensiune

începând cu € 2.679.- € de persoană
Cod rezervare: TBS192LMA
Criteriile selectate de dvs.: Turiști: 2 Adulți Tipul călătoriei: Transport cu avionul Date de plecare:
27.04.2019

Reducerea procentuală și prețurile speciale sunt acordate pentru rezervări efectuate prin platforma lidl-tour.ro incepand cu 15 februarie, în limita locurilor disponibile pentru o selecție de pachete și date de plecare marcate ca "Last Minute". Reducerea nu se cumulează cu alte reduceri și este valabilă în limita locurilor disponibile. Reducerea nu va fi aplicată asupra unor potentiale sume suplimentare pe care le va încasa agenția de turism de la dumneavoastră pentru servicii opționale sau upgrade-uri ale serviciilor incluse în pachetul de servicii turistice.


Servicii incluse:
• Transport cu avionul pe ruta București – Tbilisi/ Baku – Teheran/ Shiraz – București
• Taxe de aeroport și securitate
• Taxă de viză și procesare pentru Azerbaidjan
• Taxă de viză și procesare pentru Iran
• Transferuri curse de linie la/ de la aeroportul Henri Coandă
• Transferuri și transport cu autocar/ minibus local, licențiat, pe tot parcursul circuitului
• Cazare 14 nopți în cameră dublă, în hoteluri de 3, 4 și 5 stele
• Demipensiune
• Pranz in zilele 3, 5 și 14
• Vizite conform program, cu ghizi locali și însoțitor român
• Asistență turistică în limba română
• Asigurare medicală + storno (valoare storno asigurată – până la 8.500 Ron/ călătorie)

Itinerariu:
Ziua 1. București – Tbilisi
Întâlnire cu ghidul în aeroportul din București Otopeni pentru îmbarcare și zbor cu destinația Tbilisi, via Dubai. Sosire în cursul după-amiezii la Tbilisi. După formalitățile de frontieră, transfer la hotel. Cazare și cină la Hotel Citrus de 4 stele sau similar în Tbilisi.

Ziua 2. Tbilisi – Mtskheta – Tbilisi
Mic dejun. Se vizitează cel mai vechi oraș al Georgiei, Mtskheta: Catedrala Svetitkhoveli și Mănăstirea Jvari. Retur apoi în Tbilisi, tur de oraș: podul Păcii, Biserica Metekhi, statuia întemeietorului și primul rege al Georgiei, Băile de Sulf, Sinagoga (exterior), biserica Zion, Biserica Anchiskhati, cea mai veche din Tbilisi. La întoarcere, oprire la Rustaveli, unde se poate admira Opera, Teatrul, Parlamentul și numeroase galerii de artă, cafenele și baruri. Cazare și cină la Hotel Citrus de 4 stele sau similar în Tbilisi.

Ziua 3. Tbilisi – Gori – Uplistsikhe – Tbilisi
Mic dejun. Deplasare spre Gori, inima regiunii Kartli, cu o scurtă oprire la complexul monahal Samtavisi. Sosire în Gori, orașul unde s-a născut și a studiat Stalin și se vizitează muzeul înființat în 1957. Prânz la un restaurant local. Vizita continuă cu Uplistsikhe sau “Fortăreața Domnului”, un centru de cult antic săpat în stânca. Cazare și cină la Hotel Citrus de 4 stele sau similar în Tbilisi.

Ziua 4. Tbilisi – Kazbegi – Tbilisi
Mic dejun. Plecare spre Kazbegi (Stepantsminda), pe Autostrada Militară, cu o oprire pentru a vizita complexul Ananuri. Sosire la Kazbegi, îmbarcare în mașini cu tracțiune 4x4 pentru a urca până la altitudinea de 2170 m, unde se află biserica Trinity Georgeti. Dacă vremea permite, urcare la cel mai înalt vârf glaciar din munții Caucaz – Mt. Kazbegi (5033 m). Cazare și cină la Hotel Citrus de 4 stele sau similar în Tbilisi.

Ziua 5. Tbilisi – Sighnaghi – Telavi
Mic dejun. Plecare spre Kakheti, zonă viticolă în dezvoltare, cu peste 500 de varietăți de vinuri. Se vizitează mănăstirea Bodbe. Popas în orașul cetate Sighnaghi și oprire la Crama Nodari pentru a degusta vinul obținut prin metode tradiționale. Vizita continua cu Tsinandali, unde se află casa-muzeu ce a aparținut poetului aristocrat Alexander Chavchavadze. În apropiere de Telavi oprire la Manastirea Ikalto. Cazare și cină la Hotel Old Telavi de 3 stele sau similar în Telavi.

Ziua 6. Telavi – Sheki
Mic dejun. Deplasare spre Sheki (Azerbaidjan) cu popasuri pe traseu pentru a vizita cetatea regală cu biserica Gremi, și complexul monahal Nekresi. Servirea prânzului în casa unui fermier din satul Gavazi. După formalitățile de trecere a frontierei, vom păși pe tărâmul Azerbaidjanului cu destinația Sheki. Ajunși în Sheki, pe urmele faimosului Drum al Mătăsii, se vizitează palatul de vară a lui Shaki Khan și Muzeul de Istorie. Cazare și cină la Hotel Sheki Palace de 5 stele sau similar în Sheki.

Ziua 7. Sheki – Kish – Shamakhi – Baku
Mic dejun. Plecare spre Baku, cu oprire în satul Kish, pentru a vizita Biserica Sf. Eliseus. În continuare, satul Nij, locuit de comunitatea Udi, unde se vizitează Biserica Chotari cu inscripții în mai multe limbi, printre care și vechea limbă din Albania Caucaziană. Următoarea oprire în orașul Shamakhi, la Moscheea Juma. Pe traseul spre capitala Baku, oprire la mormântul lui Diri Baba. Tur panoramic în Baku. Cazare și cină la Hotel Sapphire Inn de 4 stele sau similar în Baku.

Ziua 8. Baku – Gobustan – Baku
Mic dejun. Deplasare către Gobustan, un muzeu în aer liber renumit pentru desenele sale rupestre din perioada neolitică. Întoarcere în Baku, urmează turul orașului vechi (Icheri Sheher), Palatul Shirvanshah și Turnul Fecioarei. Se va putea admira Moscheea și Mausoleul șahilor Shirvani, Moscheea Synyk Gala, Caravan Saray și Casa Guvernului (exterior). Cazare și cină la Hotel Sapphire Inn de 4 stele sau similar în Baku.

Ziua 9. Baku – Teheran
Mic dejun. Timp liber dimineața. Plecare spre aeroport pentru zborul intern cu destinația Teheran. Oprire și vizită la Templul Focului – Ateshgah, reprezentând relațiile existente între India și Azerbaidjan, care în istoria sa timpurie a fost numită "țara focului sacru". Sosire în capitala Iranului, transfer la hotel. Cazare și cină la Hotel Rodaki de 3 stele sau similar în Teheran.

Ziua 10. Teheran
Mic dejun. Zi dedicată Teheranului, oraș aflat la poalele muntelui Elburs. Se vizitează Palatul Mellat din complexul Sa'dabad și Palatul Golestan. Se continuă cu Muzeul Național de Bijuterii, cea mai mare atracție a orașului, și Muzeul Național, în care se află valoroase vestigii arheologice, artefacte și diferite opere de artă. Cazare și cină la Hotel Rodaki de 3 stele sau similar în Teheran.

Ziua 11. Teheran – Kashan – Isfahan
Mic dejun. Se vizitează Mausoleului Khomeini. Deplasare spre Kashan unde se poate admira grădina Fin, apoi casa istorică foarte bine conservată a familiei Borudjerdi și vechea baie a sultanului Mir Ahmad. Continuare cu orașul Isfahan, cu o scurtă oprire în satul Abyaneh, cu ale sale străduțe înguste și case înghesuite de culoarea ocrului. Cazare și cină la Hotel Koupa Carenvaserai de 3 stele sau similar în Isfahan.

Ziua 12. Isfahan
Mic dejun. Se explorează minunatul oraș Isfahan: Moscheea Jame, Palatul celor 40 de coloane și Maidan-e Imam, Moscheea Imam-ului, Palatul Ali Qapu (Palatul Regal). Timp liber pentru a explora faimosul Bazar din Isfahan. Se continuă vizita cu Moscheea Sheikh Lotf Allaf, Catedrala Armeană Vank și podul Si-o-Seh. Cazare și cină la Hotel Koupa Carenvaserai de 3 stele sau similar în Isfahan.

Ziua 13. Isfahan – Pasargad – Persepolis – Shiraz
Mic dejun. Plecare dimineața spre Shiraz, cu opriri în vechile capitale ale Imperiului Persan – Pasargad și Persepolis. În Pasargad se vizitează ruinele vastului complex cu Mausoleul lui Cirus al II-lea cel Mare și ruinele palatului regal. Persepolis este un oraș impresionant, creat de Suveranii Perși, care în scurt timp a ajuns să fie considerat cel mai frumos oraș din regiune. Oprire la necropola regală Naqsh-e Rustam. Cazare și cină la Hotel Sasan de 3 stele sau similar în Shiraz.

Ziua 14. Shiraz
Mic dejun. Se vizitează în Shiraz: Moscheea Nasira Ol-Molk, încântătoarea Gradină Eram, impunătoarea citadelă a lui Karim Khan. Prânz la un restaurant local, apoi timp liber în bazar pentru cumpărături. Cazare și cină la Hotel Sasan de 3 stele sau similar în Shiraz.

Ziua 15. Shiraz – București
Mic dejun. Transfer la aeroport check-in și îmbarcare cu destinația București Otopeni, via Dubai.

Servicii neincluse în preț:
• Taxele de ieșire din țările vizitate (acolo unde se aplică)
• Intrările la obiectivele turistice
• Bacșișurile obligatorii pentru șoferi, ajutori de șoferi, ghizi locali (se achită însoțitorului de grup): 5 $/ persoană/ zi

Grup minim pentru organizarea circuitului: 20 persoane.
Pentru un grup format din 15 – 19 persoane, tariful se majorează cu 95 Euro/ persoană.

Tarife valabile în limita disponibilității, pentru rezervări efectuate până la 31.03.2019.

Mergeți sus


Solicitare telefonică
Dacă aveți întrebări cu privire la această ofertă, ne puteți contacta telefonic

0800 896 242 (gratuit în rețeaua de telefonie fixă din România)
Lu-Vi 09:00 - 21:00
Sa-Du 09:00 - 17:30