Din păcate, a apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou.

01 Selectați criteriile

02 Selectați data dorită din calendar

Vă rugăm să aveți în vedere:
Nu s-a găsit nicio dată de plecare care să corespundă criteriilor dvs.

Ofertele sunt în curs de încărcare.

Legendă: Selectat Astăzi Cea mai mică ofertă

Toate prețurile sunt exprimate în Euro/persoană.

03 Selectați oferta și continuați rezervarea

Vă rugăm să aveți în vedere:
Din păcate, nu a putut fi găsită o ofertă care să corespundă criteriilor dvs. de căutare. Vă rugăm să încercați selectarea după un alt filtru.

  • Agetur
1131

Imagini

Agenția de turism care organizează aceste călătorii este: Agetur Agetur

Agenție de turism:
Agetur, Calea Serban Voda, Corp B, Etaj 1, Sector 4 Nr. 22-24, RO-40211 Bucuresti

CIRCUIT AFRICA DE SUD & ZAMBIA (VICTORIA FALLS)

12 Nopți, Transport cu avionul, Hoteluri de 3 și 4 stele, Mic dejun + mese conform programului

începând cu € 2.739.- € de persoană
Cod rezervare: CPT192LMA
Criteriile selectate de dvs.: Turiști: 2 Adulți Tipul călătoriei: Transport cu avionul Date de plecare:
22.04.2019

Reducerea procentuală și prețurile speciale sunt acordate pentru rezervări efectuate prin platforma lidl-tour.ro incepand cu 15 februarie, în limita locurilor disponibile pentru o selecție de pachete și date de plecare marcate ca "Last Minute". Reducerea nu se cumulează cu alte reduceri și este valabilă în limita locurilor disponibile. Reducerea nu va fi aplicată asupra unor potentiale sume suplimentare pe care le va încasa agenția de turism de la dumneavoastră pentru servicii opționale sau upgrade-uri ale serviciilor incluse în pachetul de servicii turistice.


Servicii incluse:
• Transport cu avionul pe ruta București – Cape Town – Johannesburg – București
• 1 bagaj de cală de 23 kg/ persoană și 1 bagaj de mână de 10 kg/ persoană
• Taxe de aeroport și securitate
• Transfer aeroport – hotel – aeroport
• Transferuri curse de linie la/ de la aeroportul Henri Coandă
• Transferuri şi transport cu autocar/ minibus licenţiat pe tot parcursul circuitului
• Cazare 12 nopți în cameră dublă, în hoteluri de 3 și 4 stele (standarde locale)
• Mic dejun + mese conform programului
• Intrările la obiectivele turistice și în rezervații
• Excursie la Pretoria & Minele de Diamant Cullinan (în valoare de 65 Euro)
• Însoțitor român și ghizi locali
• Asistență turistică în limba română
• Asigurare medicală + storno (valoare storno asigurată – până la 8.500 Ron/ călătorie)

Itinerariu:
Ziua 1. București – Cape Town
Întâlnire cu ghidul în aeroportul din București Otopeni pentru check-in și îmbarcare cu destinația Cape Town, via Istanbul. Scurtă escală în Istanbul și îmbarcare spre Africa de Sud. Noapte și cină la bord.

Ziua 2. Cape Town
Sosire în Cape Town, al doilea mare oraș al Africii de Sud. Dacă starea vremii permite, urcare cu telecabina pe Table Mountain, înalt de 1086 m. Continuare cu un tur panoramic, unde se poate observa Castelul, Parlamentul, Primăria, Slave Lodge. Cazare la Hotel SunSquare Cape Town City Bowl de 4 stele sau similar în Cape Town.

Ziua 3. Cape Town – Capului Bunei Speranțe – Cape Town
Mic dejun. Excursie de excepție la Capul Bunei Speranțe. Plecare cu autocarul spre Hout Bay și îmbarcare într-o mini croazieră până la insula Duiker, unde se pot observa colonii de foci și nenumărate specii de păsări. În continuare, Rezervația Capului Bunei Speranțe, cu oprire la cel mai sudic punct al traseului, Cape Point. Pe drumul de întoarcere, portul istoric Simon’s Town și colonia de pinguini Jackass (pinguinii africani) de la Boulder’s Beach. Ultima atracție a zilei de azi, vizită a Grădinii Botanice Kirstenbosch. Cazare la Hotel SunSquare Cape Town City Bowl de 4 stele sau similar în Cape Town.

Ziua 4. Cape Town – Malay Bo-Kaap – Cape Town
Mic dejun. În prima parte a zilei se vizitează cartierul istoric Malay Bo-Kaap, pentru a descoperi secretele mâncarurilor Cape Malay. În cartierul Bo-Kaap, locul unde a apărut această bucătărie, întâlnire cu ghidul local și tur pietonal până la casa în care se desfășoară lecția de gătit. După-amiaza, excursie opțională în zona viticolă* (Franschhoek, Stellenbosh), cu degustare de vinuri. Cazare la Hotel SunSquare Cape Town City Bowl de 4 stele sau similar în Cape Town.

Ziua 5. Cape Town – Johannesburg
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru check-in și îmbarcare cu destinația Johannesburg. Sosire în Johannesburg, cel mai mare oraș sud-african, tur panoramic și se vizitează centrul istoric: Constitution Hill, Carlton Center, Podul Nelson Mandela, Brixton Tower. Cazare la Hotel Garden Court Sandton City de 3 stele sau similar în Johannesburg.

Ziua 6. Johannesburg – Pretoria & Cullinan*
Mic dejun. Excursie opțională full day la Pretoria și Cullinan*. În capitala administrativă a Africii de Sud, se vizitează Voortrekker Monument, Church Square, Kruger House, Primăria, Melrose House, cartierul guvernamental Union Building. Excursia continuă cu vizita faimoaselor Mine de Diamant Cullinan. După vizionarea unui film introductiv, observăm în continuare “Big hole”, instalații de extragere și prelucrare a diamantelor, diamante brute și copiile unor diamante faimoase. Cazare la Hotel Garden Court Sandton City de 3 stele sau similar în Johannesburg.

Ziua 7. Johannesburg – Parcul Național Kruger
Mic dejun. Plecare spre Parcul Național Kruger, cea mai mare rezervație naturală din Africa, apogeul călătoriei. Cu puțin noroc, se pot observa ‘Cei Cinci Magnifici ai Africii’ (The Big Five) – leul, leopardul, elefantul, rinocerul și bivolul. Pe traseul spre Parcul Kruger se vizitează moscheea Nizamiye, copie a moscheii Selimiye Camii din Edirne. Cină și cazare la Hippo Hollow Country Estate Lodge de 4 stele sau similar în zona Parcului Național Kruger.

Ziua 8. Parcul Național Kruger
Mic dejun. La ora 6:00 îmbarcare în vehicule speciale, împreună cu ghizi locali calificați, pentru prima ieșire în rezervație. Este la dispoziție o zi intreagă pentru a descoperi frumusețea acestui sălbatic colț de natură, într-un safari fascinant cu vehicule de teren. Servirea prânzului sub formă de picnic în timpul safariului. Întoarcere în lodge pentru cină și cazare la Hippo Hollow Country Estate Lodge de 4 stele sau similar în zona Parcului Național Kruger.

Ziua 9. Parcul Național Kruger
Mic dejun. Dimineața, se face o nouă ieșire în rezervație. După-amiaza, se vizitează Elephant Whispers, unde se pot vedea îndeaproape elefanții africani. Seara, cină tradițională „Boma”cu spectacol folcloric în restaurantul club al lodge-ului. Cazare la Hippo Hollow Country Estate Lodge de 4 stele sau similar în zona Parcului Național Kruger.

Ziua 10. Parcul Național Kruger – Canionul Blyde River – Johannesburg
Mic dejun. În cursul dimineții se va parcurge un traseu încântător – Panorama Route, prin Canionul Blyde River. Pe traseu, oprire pentru a admira locuri de-o frumusețe inegalabilă: Wonder View, Bourke's Luck Potholes, the Three Rondavels. Sosire în Johannesburg și cazare la Hotel Garden Court Sandton City de 3 stele sau similar.

Ziua 11. Johannesburg – Ansamblul Maropeng-Sterkfontain*
Mic dejun. Excursie opțională la unul dintre cele mai interesante situri sud-africane din Patrimoniul UNESCO: Ansamblul Maropeng-Sterkfontain*. Întoarcere în Johannesburg și timp liber. Recomandare: incursiune la Montecasino, unul dintre cele mai animate și interesante centre de divertisment. Cazare la Hotel Garden Court Sandton City de 3 stele sau similar în Johannesburg.

Ziua 12. Johannesburg – Livingstone*
Mic dejun. Excursie opțională unică, care durează până a treia zi la prânz, prilej de a admira cea mai mare cascadă din lume – Victoria Falls*. Prima zi a excursiei începe cu zborul Johannesburg – Livingstone și transfer la hotelul situat în apropierea cascadei. După amiaza târziu, îmbarcare pe o croazieră la apus de soare pe râul Zambezi. Pe parcursul croazierei se poate admira vegetația luxuriantă din parcul național Mosi-oa-Tunya. Cazare la Avani Victoria Falls Resort de 4 stele sau similar în Livingstone. Turiștii care nu optează pentru această excursie, au timp liber în Johannesburg.

Ziua 13. Livingstone* – Victoria Falls* – Livingstone*
Mic dejun. Dimineața este consacrată turului Victoria Falls – fumul care tună, numit astfel după norul de stropi de apă ce se poate ridica până la 400 m înălțime, cu zgomot ce se aude până la 40 km distanță. Atenție, nu uitați pelerinele! Cazare la Avani Victoria Falls Resort de 4 stele sau similar în Livingstone.

Ziua 14. Livingstone* – Johannesburg – Istanbul
Mic dejun. Timp liber pentru relaxare înainte de transferul la aeroportul din Livingstone pentru prima etapă a călătoriei spre casă. Zbor spre Johannesburg. După o scurtă escală, îmbarcare pentru zborul spre Europa. Noapte și cină la bord.

Ziua 15. Istanbul – București
Aterizare pe aeroportul din Istanbul în jurul orei 05:00, iar dupa o scurtă escală, îmbarcare cu destinația București Otopeni.

Servicii neincluse în preț:
• Taxă de viză și procesare acte Africa de Sud: 43 Euro/ persoană
• Bacșișuri pentru șoferi, ajutori de șoferi, ghizi locali (se achită obligatoriu la însoțitorul de grup): 5 Euro/ persoană/ zi

Excursii opționale neincluse în preț:
• Leagănul Omenirii: 29 Euro/ persoană
• Victoria Falls – Zambia: 760 Euro/ persoană + avion (zbor dus – întors și taxe de aeroport) + serviciile la sol (cazare 2 nopți în Livingstone cu mic dejun, plimbare pe râul Zambesi și turul cascadelor). Opțiunea se face doar la înscriere!

Grup minim pentru organizarea circuitului: 20 persoane.
Pentru un grup format din 15 – 19 persoane, tariful se majorează cu 135 Euro/ persoană.

Plecare garantata.

Tarife valabile în limita disponibilității, pentru rezervări efectuate până la 31.03.2019.

Mergeți sus


Solicitare telefonică
Dacă aveți întrebări cu privire la această ofertă, ne puteți contacta telefonic

0800 896 242 (gratuit în rețeaua de telefonie fixă din România)
Lu-Vi 09:00 - 21:00
Sa-Du 09:00 - 17:30